Željezničar starta 15. januara, dogovorene tri prijateljske utakmice

Neće putovati van granica BiH

Željezničar starta 15. januara, dogovorene tri prijateljske utakmice

A. Čaušević

Trener FK Željezničar Amar Osim će prozivku obaviti 15. janaura te će tada Plavi i zvanično početi pripreme za proljetni dio sezone. 

Željezničar tokom priprema neće putovati van granica Bosne i Hercegovine, a glavni dio će biti obavljen u Međugorju.

"Ekipa Željezničara će pripreme za naredni dio sezone početi 15. januara, a glavni dio priprema obavit će u Sportskom centru Circle u Međugorju.

Početak priprema za proljetni dio sezone zakazan je za 15. januar kada će stručni štab obaviti prozivku fudbalera, te potom obaviti i prvi trening u 2021. godini. Ljekarski pregledi su na rasporedu 18. januara.

Planirana su dva dijela priprema u Međugorju po deset dana, prvi dio od 22. januara do 2. februara, te drugi dio od 5. do 15. februara.

Potražite više informacija na temu Premijer liga BiH:

Plavi su do sada dogovorili tri pripremne utakmice, 2. feburara protiv Veleža, 6. februara protiv Zrinjskog i 20. februara protiv Širokog Brijega na Grbavici. U narednom periodu će se potvrditi odigravanje još nekoliko susreta", saopšteno je sa Grbavice.

Proljetni dio sezone nastavlja se 27. februara, a u okviru 20. kola m:tel Premijer lige BiH Željezničar dočekuje Sarajevo.

Zaprati FK Željezničar, dodaj ga u MOJE TEME i ne propusti nijednu bitnu informaciju iz svog kluba. Klikni:
FK Željezničar Moje Teme
Ovaj ili neki drugi klub možeš dodati ili ukloniti sa liste klubova koje pratiš na stranici MOJI KLUBOVI. Lige koje pratiš uredi na stranici MOJE LIGE

Top Komentari

Brazuka
Amawe nemate za turske
2 1

NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora/ica, a ne nužno i stavove portala SportSport.ba te portal ne može i neće odgovarati za sadržaj tih kometara. Komentari koji sadrže vrijeđanja, psovanja i vulgaran riječnik mogu biti uklonjeni bez najave i objašnjenja, ali to ne obavezuje SportSport.ba da obriše sve komentare koji krše pravila. Čitanjem prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim uvjerenjima.

Oglasi