10

Komentari (10)

Alpasinacxx
Znači Sarajevo je tad za deset kola osvojilo 26 bodova a ovi savezovi puleni puleni 22. Hajd SS.ba istrazite malo koliko je koji klub u plusu ili minusu sudijskim greškama, da vidimo šta tu kaže statistika. ;)
Sako12
imas kompleks zvani Željezničar
yossarian
Želiš li djevojku za jednu noć? Nađi vijest o Arsenalu na sportsport.ba i komentatora sa nick-om Gazija. To je zapravo Mia Khalifa koja u pauzama snimanja kaki na vijestima o Arsenalu.
milivoje
Sta će mi treba,kad karamo ove pitare,a njih karamo u bulju!
zmijuga.loma
Mia Khalifa ili popilarnije Gazija boli da ga prima u cmar kao i ostali mali simpatizeri fk torpedo
RollingBlunt
E.Car
Gazija predaj se
VelaHavle
Milivoje 0-3 karamo ti mamu u pakas
Overeem
Gledaj štrumfovskih pičketina i poganćera... svi vi štrumfovi, vi ste pičke najveće, noževe nosite, ne smijete na šake, a ima i ona štrumfovske majke sve su to kurve sa štajge, njihova djeca, brža su od zeca..
AnijakManjo
Pitarska je majka prava kurva, jebala se ona s pola juga. Svi vi pitari vi ste picke najvece, nozeve nosimo sve cemo vas izbosti.
Ostalo još 1500 karaktera

NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora/ica, a ne nužno i stavove portala SportSport.ba te portal ne može i neće odgovarati za sadržaj tih kometara. Komentari koji sadrže vrijeđanja, psovanja i vulgaran riječnik mogu biti uklonjeni bez najave i objašnjenja, ali to ne obavezuje SportSport.ba da obriše sve komentare koji krše pravila. Čitanjem prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim uvjerenjima.