Zakazana vanredna press konferencija na Grbavici, predsjednik Kovačević se obraća javnosti
Sa meča FK Željezničar - FK Velež na Grbavici

Šta spremaju iz FK Željezničar?

Zakazana vanredna press konferencija na Grbavici, predsjednik Kovačević se obraća javnosti

S. Mlaćo
FK Željezničar je izborio plasman u Evropu. Plavi su završili sezonu trećeplasirani, a sada ih očekuju pripreme za Evropu i novu sezonu Premijer lige.

Prema planu, krenut će 12.06., no još uvijek je mnogo upitnika za budućnost.

Novac od Evrope sigurno će dobro doći Plavima, a navijače najviše brine odlazak sjajnog Brazilca Santosa kojem je istekao ugovor.

Blizu odlaska je i ofanzivac Armin Hodžić, upitan je i status veziste Armine Hodžića koji je također slobodan. Sve se mora brzo riješiti, a ugovor na kraju sezone je istekao i šefu struke Nerminu Bašiću.

Kako saznajemo, Bašić je bliže ostanku, te će nastaviti svoj posao na Grbavici.

Oglasi

Danas je medijima stigao poziv sa Grbavice u kojem se navodi da će u 15 sati biti održana vanredna press konferencija.

Medijima će se obratiti predsjednik FK Željezničar Edis Kovačević.

Nije poznato koji je povod, no svakako da će to privući veliku pažnju medija.

Da li na Grbavici spremaju neke 'nove stvari', da li će tema biti rezime protekle sezone, potpisivanje novog, jako bitnog ugovora, te da li će biti govora o mogućim investitorima i slično, ostaje da se vidi.

Potražite više informacija na temu Premijer liga BiH:

Željezničar će odmah na startu evropskog puta dobiti ozbiljnijeg protivnika, a mogući rivali tima sa Grbavice su: Dudelange (Luksemburg), Riga (Latvija), Maribor (Slovenija), Skhendija (Sjeverna Makedonija), Linfield (Sjeverna Irska), Vaduz (Lihtenštajn), Dunajska Streda (Slovačka), Dundalk (Irska), Alashkert (Armenija), SUtjeska Nikšić (Crna Gora), Shkupi (Sjeverna Makedonija), RFS Riga (Latvija), Tobol (Kazahstan), B36 Torshvan (Farska Ostrva), Ararat-Armenia (Amrenija), Gzira United (Malta), Levadia Tallin (Estonija), Dynamo Minks (Bjelorusija), Connah's (Vels), Milsami (Moldavija), HB Torshvan Fraska Ostrva), Europa FC (Gibraltar), Domžale (Slovenije), Santa Coloma (Andora), Progres Niederkorn (Luksemburg), Dinamo Batumi (Gruzija), Inter Escaldes (Andora), Crusaders (Sjeverna Irska), Paide (Estonij), KF Tirana (Albanija).

Kod Željezničara može doći do jedne promjene u imenima rivala. Ako Pyunik ne bude prvak Armenije ide u status nositelja, a Tirana ide ispod crte. Ako Urartu bude prvak Armenije, Tirana zadržava status nositelja.

Zaprati FK Željezničar, dodaj ga u MOJE TEME i ne propusti nijednu bitnu informaciju iz svog kluba. Klikni:
FK Željezničar Moje Teme
Ovaj ili neki drugi klub možeš dodati ili ukloniti sa liste klubova koje pratiš na stranici MOJI KLUBOVI. Lige koje pratiš uredi na stranici MOJE LIGE

Top Komentari

SonPen1946
Gasi nam se rava plava, rava plava.
2 3
Mujci
Pitarčićima došao net.....hejjj ljudiiii
1 2

NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora/ica, a ne nužno i stavove portala SportSport.ba te portal ne može i neće odgovarati za sadržaj tih kometara. Komentari koji sadrže vrijeđanja, psovanja i vulgaran riječnik mogu biti uklonjeni bez najave i objašnjenja, ali to ne obavezuje SportSport.ba da obriše sve komentare koji krše pravila. Čitanjem prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim uvjerenjima.

Oglasi

Najnovije vijesti