Akrapović odredio putnike za Međugorje
Akrapović jučer u razgovoru sa Dženanom Haračićem

Plavi idu na završni dio priprema

Akrapović odredio putnike za Međugorje

S. Mlaćo, foto: T. Hebib

Nogometaši Željezničar u 15 sati danas su otputovali u Međugorje gdje će boraviti narednih sedam dana. Plavi su prvi dio priprema proveli u Međugorju, a zatim radili na Grbavici.

Sada se vraćaju u Međugorje, a danas su predstavili čak trojicu novajlija.

Radi se o Antoniju Paviću koji je već dobio hvalospjeve navijača, a tu su i povratnik među stative Filip Dujmović, te defanzivac Nemanja Cavnić koji je potpisao ugovor, ali ekipi će se priključiti direktno u Međugorju.

Kako je SportSport.ba i najavio, među putnicima za Hercegovinu nema Edina Bibera koji je prema svemu sudeći završio epizodu na Grbavici, ali ni Hamze Gasala, Nikole Turanjanina i Dražena Dubačkića.

Na probnom radu i dalje su Josip Mijić te Bakary Jaiseh, dok se ekipi priključio Saudijac Al Jaber koji je u proteklom periodu bio na pripremama U-23 reprezentacije Saudijske Arabije.

Oglasi

Odlaskom na pripreme su nagrađeni i juniori Aldin Efendić, Dženan Šabić, Ernad Babaluk i Adel Duškaj.

FK Željezničar je saopštio kompletan spisak igrača na koje Akrapović računa u Međugorju.

Golmani: Vedad Muftić, Filip Dujmović, Adel Duškaj (junior)

Odbrana: Amar Drina, Edin Cocalić, Vahid Selimović, Stefan Radinović, Marin Galić, Haris Ovčina, Antonio Pavić, Josip Mijić (proba)

Vezni red: Samir Radovac, Nedim Mekić, Harun Karić, Semir Štilić, Amer Hiroš, Joseph Amoah, Aleksandar Boljević, Andrija Drljo, Abdulmalik AlJaber, Aldin Efendić (junior), Bakary Jaiseh (proba), Ernad Babaluk (junior), Dženan Šabić (junior)

Napad: Sulejman Krpić, Dženan Haračić, Faris Zubanović, Bismark Charles

Naknadno će se priključiti Nemanja Cavnić koji je danas potpisao ugovor, a stiže iz Danske, tačnije ekipe HB Koge, a rođen je u Podgorici.

Potražite više informacija na temu Premijer liga BiH:

Plavi će u ponedjeljak odigrati pripremni susret u Sportskom centru Circle, a protivnik je ekipa FK Vršac. Utakmica se igra od 14:00 sati uz prenos na MY TV.

Povratak u Sarajevo zakazan je za 9. februar. Duel sa Zrinjskim u prvom kolu nastavka sezone planiran je za subotu 17.02. sa početkom u 16 sati, ali zvanično termin nije potvrđen.

Zaprati FK Željezničar, dodaj ga u MOJE TEME i ne propusti nijednu bitnu informaciju iz svog kluba. Klikni:
FK Željezničar Moje Teme
Ovaj ili neki drugi klub možeš dodati ili ukloniti sa liste klubova koje pratiš na stranici MOJI KLUBOVI. Lige koje pratiš uredi na stranici MOJE LIGE

Top Komentari

mido1921
Bit će nešto od Brune. Otjerao je antifudbalere.
0 0
Bit ce gusto bit ce 0:2
Dobro se klub rijesio neperspektivnih igraca. Jedina tarabetina a ujedno i najveca stetocina je ostala...Marin Galic.
0 0

NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora/ica, a ne nužno i stavove portala SportSport.ba te portal ne može i neće odgovarati za sadržaj tih kometara. Komentari koji sadrže vrijeđanja, psovanja i vulgaran riječnik mogu biti uklonjeni bez najave i objašnjenja, ali to ne obavezuje SportSport.ba da obriše sve komentare koji krše pravila. Čitanjem prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim uvjerenjima.

Oglasi