Direktorica Uzunović govorila o samoj saradnji sa Ministarstvom sporta Saudijske Arabije

Tanović dobio pitanje o Bekriću, a ovaj poručio: "Želimo se ozbiljno pojačati"

10

Komentari (10)

Convict
Mrzim samo zelju i sarajvo gazi gazi pitare pitare
BordoBijeli1946
Nije ti ovo želim želim papak jedan ahahhaahhaahahhahahahaha
blacky
Cuj nasli ga u izbjeglickom kampu Usivak hahaha
user1660808179
Suck a blacky pitarčino truhla..??
Geneve
Ovaj migrant ti može kupiti mamu i kompletnu familiju.
blacky
Na…jem tebe,njega,i svu ti familiju kokuze
xX_Bosnian_Bull_Xx
Zasto nije neki arap preuzeo FK Sarajevo, da bude veci klub i da igra u evropi nekad! Vec sad vidim, da ce zeljo biti najveci klub u bosni! Da sam ja arap, ja bi potpuno napravio novu ekipu u bosni! U bosni ne bi bilo tesko doci do prve lige, kao u drugim drzavama!
E.Car
Izmišljene ekipe su osuđene na propast jer nemaju bazu navijača koja će ih podržavati. Tradicija je neprocjenjiva i ne može se kupiti novcem. Zato se ulaže u ekipe koje imaju ime jer je lakše zadobiti podršku navijača.
rabodimis
@E.Car Jel se tako tjesis ? XD Svaka cast.. Ne daj se braca, bice bolje.. ;) PS Bitno je samo bit prilagodljiv, iz nk do fk pa dva-tri puta tako.. Kako vjetar puse, sto bi nas narod rekao.. Sarajevo je osnovano da carsija ima za koga navijat.. - Ivica Osim.. Tesko je bilo za ocekivat da neko od Sarajlija u to vrijeme podrzava klub koji je igrao za vrijeme ndh.. Zato su ugaseni Slavija, Djerzelez.. samo vi niste.. vi ste bili prilagodljivi... Tradicionalno.. Sto se tice fudbala jedini ste osudjeni za lopovluke do sad.. Samim tim svi su veci sportisti od vas.. Naravno da se ne moze kupit novcem neko kome nije ni ponudjen novac, prodavali ste se vi do sad vise puta al propalo pa kontate da se ne racuna ?? Husic, Ceric, Digislic.. Ne znas koji je krah veci bio.. Od lizanja s*pka Azmira do tokena i tala za "vjerne" navijace.. PPS Mene najvise interesuje to hocetel vi sad imat transparente na Arapskom ? Logicno je da mora bit neka zahvala ljudima.. Samo pokusavam da razumijem kakav to derbi dobijamo.. Dva kluba nekad hnk danas prave svjetski derbi u BiH-a, zrinjski dolazi sa hebrejskim transparentima a zeljo sa arapskim.. Top.. Samo nam je jos to falilo u zivotu i u PL.. Mozda opet zapocneno kakav svjetski rat, ambicije su ogromne.. XD Uglavnom bice interesantno gledat razvoj situacije, ko ga jbe..
user1657880043
Da ih volim nevolim al nesto mi ih zao
Ostalo još 1500 karaktera

NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora/ica, a ne nužno i stavove portala SportSport.ba te portal ne može i neće odgovarati za sadržaj tih kometara. Komentari koji sadrže vrijeđanja, psovanja i vulgaran riječnik mogu biti uklonjeni bez najave i objašnjenja, ali to ne obavezuje SportSport.ba da obriše sve komentare koji krše pravila. Čitanjem prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim uvjerenjima.