4

Komentari (4)

Ovaj. Moram da kažem. Ovaj. Da se zahvalim predsjedniku što nam je omogućio pripreme. Heheheheheheheheheehe! Ovaj. Moram da kažem. Da ja ne znam kako sam došao do ove funkcije. Moram da kažem da Željo nikad prije nije imao svoje mlade igrače. I ovaj. Tek od ove sezone smo počeli “proizvoditi” svoje mlade igrače. Ovaj. Ovo je do sada najbolja saradnja. Pa je li stvarno ovi ljudi misle da smo mi budale?
stranputica
Niti vi imate strategiju niti plan niti znate šta radite. U prilog o tome govore vaši rezultati, na žalost. Vaš vrhunac je da dovedete ćevapdžicu ili Mozzart za sponzora. Tako je kad čaršija vodi klub. Ne bitno je plavi ili bordo.....
Husrefbeg22
**** vas bekric kad je titulu vama oteo i odnio skutorima. Sjecate se njegove pozrtvovanosti i gola u dredsu UZP. Da je igrao u Sarajevu nebi ga nikada vise vratili da je Messi.
user1659354598
Ti si Bekricu jedini zasluzio da budes tuj i tebi kapa dole a ti ostali svi mi znamo da su ublehasi i da oni nista ne mogu uraditi za klub ni predsjednik u pokusaju ni direktorica koja ni u Bingu ne moze raditi
Ostalo još 1500 karaktera

NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora/ica, a ne nužno i stavove portala SportSport.ba te portal ne može i neće odgovarati za sadržaj tih kometara. Komentari koji sadrže vrijeđanja, psovanja i vulgaran riječnik mogu biti uklonjeni bez najave i objašnjenja, ali to ne obavezuje SportSport.ba da obriše sve komentare koji krše pravila. Čitanjem prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim uvjerenjima.