Bašić jutros najavio iznenađenje za igrače, sada su stigle fotografije
FOTO: Alen Tiro /FK Željezničar

Zanimljiva priprema pred Velež

Bašić jutros najavio iznenađenje za igrače, sada su stigle fotografije

Samir Mlaćo

Šef struke Željezničar Nermin Bašić jutros je najavio gotstovanje svom timu u endjelju Veležu, te priznao da je svjestan da je njegova ekipa mnogo se potrošila u proteklom periodu.

Šef struke Željezničar Nermin Bašić jutros je najavio gotstovanje svom timu u endjelju Veležu, te priznao da je svjestan da je njegova ekipa mnogo se potrošila u proteklom periodu.

Plavi su ranije krenuli sa pripremama zbog Evrope, a u posljednja dva kola u prvenstvu savladali su Tuzlu City i FK Igman.

Sada ih čeka Velež, a Bašić je najavio da je danas spremio iznenađenje za svoje nogometaše.

Mnogi su se pitali o čemu se radi, no ostala je tajna sve do sada. Plavi su otišli u Tarčin Forest te odradili team building igrajući paintball.

Oglasi

Zahvalili su se domaćinu.

"Plavi su današnji "team building" obavili igrajući paintball u War zoni hotela Tarčin Forest Resort.

Plavi su današnji "team building" obavili igrajući paintball u War zoni hotela Tarčin Forest Resort. 🔵⚪ Zahvaljujemo se partneru Tarčin Forest Resort na sjajnom gostoprimstvu. 📷 Alen Tiro

Posted by FK Željezničar on Friday, September 1, 2023

Zahvaljujemo se partneru Tarčin Forest Resort na sjajnom gostoprimstvu", stoji u objavi FK Željezničar.

Kako je to sve izgledalo, možete pogledati na fotografijama koje su Plavi objavili.

Oglasi

Podsjetimo, na današnjoj press konferenciji medijima su se obratili Bašić te prvotimac Andrija Drljo.

"Posebna draž je spremati utakmicu sa Veležom, veliki je to klub, ima sjajne navijače. Teško je dole igrati, biće pun stadion, a to treba nogometu.

Zadnju utakmicu Veleža gledao sam uživo i oduševili su me. Mnogo su promijenili ekipu, doveli kvalitetne igrače i imaju sjajne izmjene. Doveli su novog trenera, ima debi i znamo da će i igrači dati maksimum. Poznajem kolegu, znam da forsira sistem sa tri igrača nazad, te smo sve analizirali. Imamo još dva treninga, dosta je upitnika pred ovu utakmicu, prije svega taktički. Želim da budemo hrabri i da igramo pametno", rekao je Bašić.

Potražite više informacija na temu Premijer liga BiH:

Riječ je dobio i Drljo.

"Raspoloženje je na top nivou. Svi smo sretni i zadovoljni, a što se tiče utakmice znamo da će biti zahtjevna. Velež ima dobru ekipu, ali imamo i mi".

Zaprati FK Željezničar, dodaj ga u MOJE TEME i ne propusti nijednu bitnu informaciju iz svog kluba. Klikni:
FK Željezničar Moje Teme
Ovaj ili neki drugi klub možeš dodati ili ukloniti sa liste klubova koje pratiš na stranici MOJI KLUBOVI. Lige koje pratiš uredi na stranici MOJE LIGE

Top Komentari

Malac
Hahahaha koji kloc
3 2
user1659354598
Ti ces sam sebe otjerati svojim formacijama,pametovanjem,samopromocijom a ko pizde u gostima,sad zovi Mlacu da brise komentar ako se ti ne hvalis
2 3

NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora/ica, a ne nužno i stavove portala SportSport.ba te portal ne može i neće odgovarati za sadržaj tih kometara. Komentari koji sadrže vrijeđanja, psovanja i vulgaran riječnik mogu biti uklonjeni bez najave i objašnjenja, ali to ne obavezuje SportSport.ba da obriše sve komentare koji krše pravila. Čitanjem prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim uvjerenjima.

Oglasi