Plavi odradili trening, bilo je i problema sa povredama: Ko će voditi utakmicu u subotu?

Bašićevi pomoćnici su vodili današnji trening

Plavi odradili trening, bilo je i problema sa povredama: Ko će voditi utakmicu u subotu?

Haris Zilić

FK Željezničar ostao je danas bez trenera. Dogovoren je raskid saradnje sa Nerminom Bašićem koji se jutros pozdravio s igračima i ostalo je još da dogovori finansijske detalje sa Željezničarom.

Plavi tako čekaju novog trenera, a utakmica sa Slogom Merididan se bliži na rasporedu je u subotu sa početkom u 16 sati na stadionu Grbavica.

Fudbaleri Željezničara su danas u 11 sati odradili trening koji su vodili dosadašnji pomoćnici Nermina Bašića.

Međutim, ono što svakako zanima navijače Plavih je subota, tačnije ko će voditi ekipu sa klupe?

Poznato je da za vođenje utakmice Premijer lige Bosne i Hercegovine potrebna odgovarajuća licenca, a te uslove trenutno ispunjava Haris Allhodžić u štabu Željezničara, dakle ako ne nađu novog trenera do petka, protiv Sloge će utakmicu voditi Haris Alihodžić.

Oglasi

Alihodžiću to neće biti nepoznanica jer je već ranije bio "dežurni vatrogasac" na Grbavici.

Što se tiče današnjeg treninga, Drina je trenirao odvojeno i neće biti u kombinacijama za utakmicu u subotu.

Potražite više informacija na temu Premijer liga BiH:

Allyson je ranije izašao sa treninga zbog povrede, nije pzonato o kakvoj se pvoredi radi, ali vjerovatno ni on neće biti spreman za subotnju utakmcu.

Nakon 12 odigranih kola Željezničar je u donjem dijelu tabele Premijer lige Bosne i Hercegovine sa skromnih 15 bodova uz učinak od pet pobjeda i sedam poraza.

Zaprati FK Željezničar, dodaj ga u MOJE TEME i ne propusti nijednu bitnu informaciju iz svog kluba. Klikni:
FK Željezničar Moje Teme
Ovaj ili neki drugi klub možeš dodati ili ukloniti sa liste klubova koje pratiš na stranici MOJI KLUBOVI. Lige koje pratiš uredi na stranici MOJE LIGE

Top Komentari

AK16
Ko god bude vodio, vidjet će se napredak. Klaun je najveći prevarant u BH fudbalu
1 2
user1676370670
KOMPLETNA UPRAVA JE TREBALA PODNIJETI OSTAVKE...BEKRIC DA IMA OBRAZA URADIO BI TO...MJENJAJTE STATUT MAJKU VAM ****M VIDITE DA OVAKO VISE NE IDE...DO KAD NAVIJACI DA VAS VADE IZ GOVANA?10G NAM PIJETE KRV NA SLAMKU....VRATITE AMARA OPET....VOLIS KLUB SVE OK,AL GONITE SE VISE U PM.GOSK IDE NAPRIJED MI GODINAMA U NAZAD...
2 1

NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora/ica, a ne nužno i stavove portala SportSport.ba te portal ne može i neće odgovarati za sadržaj tih kometara. Komentari koji sadrže vrijeđanja, psovanja i vulgaran riječnik mogu biti uklonjeni bez najave i objašnjenja, ali to ne obavezuje SportSport.ba da obriše sve komentare koji krše pravila. Čitanjem prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim uvjerenjima.

Oglasi