Željezničar danas ide u Tuzlu, Šabanadžović se priključio, u kombinaciji i Lendrić

Sutra derbi na Tušnju od 14 sati

Željezničar danas ide u Tuzlu, Šabanadžović se priključio, u kombinaciji i Lendrić

S. Mlaćo

Nogometaši Željezničar odradit će jutarnji trening, a zatim krenuti put Tuzle gdje ih sutra očekuje duel sa Tuzlom City.

Jučer se pripremama Željezničara priključio Anel Šabanadžović koji je stigao na posudbu iz grčkog AEK-a i pojačat će konkurenciju u veznom redu.

U tim Željezničara vraća se Ivan Miličević, te Amar Osim koji zbog kartona nije sa klupe mogao voditi ekipu u gradskom derbiju protiv FK Sarajevo (0:0).

Treninzima se vratio i Ivan Lendrić koji nije bio u konkurenciji za gradski derbi, a iz Željezničara nisu govorilo o razlozima kratke suspenzije za hrvatskog napadača.

Potražite više informacija na temu Premijer liga BiH:

U kombinaciji za meč na Tušnju bit će i Sinan Ramovića koji se također vratio ove zime.

I dalje nema Frane Ikića i Ante Blaževića koji imaju problema sa papirologijom.

Zaprati FK Željezničar, dodaj ga u MOJE TEME i ne propusti nijednu bitnu informaciju iz svog kluba. Klikni:
FK Željezničar Moje Teme
Ovaj ili neki drugi klub možeš dodati ili ukloniti sa liste klubova koje pratiš na stranici MOJI KLUBOVI. Lige koje pratiš uredi na stranici MOJE LIGE

Top Komentari

Brazuka
Osime odlazi ako izgubis. Red je.
10 1
SonPen1946
To se lemdara dogovirio sa amawom oko cijene bakra ?
4 1

NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora/ica, a ne nužno i stavove portala SportSport.ba te portal ne može i neće odgovarati za sadržaj tih kometara. Komentari koji sadrže vrijeđanja, psovanja i vulgaran riječnik mogu biti uklonjeni bez najave i objašnjenja, ali to ne obavezuje SportSport.ba da obriše sve komentare koji krše pravila. Čitanjem prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim uvjerenjima.

Oglasi