Zanimljiva situacija, a ekipa je već odradila trening

Zbog čega sa Grbavice još uvijek nema potvrde o rastanku sa Bašićem?

7

Komentari (7)

Drakula
Cuj Bekric trener covjek sve vodi :D jos samo fali da skine trenersko odjelo i da udje igrat hahahah
Aleksandar1976
Osporavani Vlado Jagodic je trenutno broj jedan trener koji radi u BiH.
user1659354598
Sad ako su pametni ovi iz kluba a znam da nisu otjerati i Bekrica,poslije Basica on je najvece greske pravio,zatim dovesti nekog domaceg trenera jer svakako smo sve izgubili ove godine,forsirati 2-3 mladja igraca(ne Gasal,Drljo) vecSabic,Music ili neko treci i ko god da dodje od trenera treba vratiti Joldica prema kojem su se u klubu najvise ogrijesili i covjeka otjerali a ostavili sve moguce klosare i ublehase u omladinskom pogonu
user1659354598
Zato sto mu moraju isplatiti 19 plata,kako njemu tako i 2 pomocnika,na kraju su se dogovorili da mu isplate 9 plata po 6 hiljda km,plus doprinosi plus sve isto za pomocnike,rastanak sa Basicem i pomocnicima ce klub kostati oko 100 hiljada km,jedino dobro i korektno od ublehasa Basica je sto je trazio dio novca odmah a dio na rate
Frane
S razlogom postoje termin neto da ne bi morao pisati plus doprinosi i druge pm.
Zeljo ne moze da nadje trenera koji ce raditi dzaba volonterski jer nemaju para da plate, zato jos nema potvrde o rastanku sa Basicem.
Frane
Floskule, imaju nešto malo više para od Veleža, a dosta više od tipa Posušja, Sloge a svi navedeni plaćaju trenere, potonja dva vrlo dobre trenere.
Ostalo još 1500 karaktera

NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora/ica, a ne nužno i stavove portala SportSport.ba te portal ne može i neće odgovarati za sadržaj tih kometara. Komentari koji sadrže vrijeđanja, psovanja i vulgaran riječnik mogu biti uklonjeni bez najave i objašnjenja, ali to ne obavezuje SportSport.ba da obriše sve komentare koji krše pravila. Čitanjem prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim uvjerenjima.