Bilo je prilika, ali na kraju podjela bodova

Očajna igra Veleža, Zvijezda 09 može žaliti za tri boda

28

Komentari (28)

kurcina2
Svaka čast veležu odigrali su fenomenalno i uzrli bod na teškom gostovanju ovo je njihova godina !
user1688650153
Totalna dominacija Zvijezde i sve to uz suđenje za Velež.Kako je Velež igrao bod treba da slave do Mostara.Da je bilo 4-0 ne bi bilo mnogo
Roodjeniiiiii
Zaslužila zvijezda pobjedu realno, al odvadi malo . Nisu ukupno bila 4 šuta u gol. A sudjenje je bilo loše na obe strane. Sudija ko da prvi put sudi.
StarMoVe
Forzza Velež! Neki momci napolje i to je to!!!
velez mo
Radovac,Dino Hasanovic,Cosic,Ovcina,Brandao,Zeljkovic, i ona ekipa je Liverpul za ovu ekipu.Cast Hrkacu,Orecu,Sturmu,Haskicu stvarno se bore ovo ostalo katastrofa.Dudic,koliko god mi sad pucali minuse je Doktor za ove sve iza njega.Sta nam uradi onaj upad protiv Borca,po meni tad je sve nizbrdo krenulo,i evo nikako nestaje,idemo izgleda u provaliju
Da Bogda protiv Goška I onda naravno od Zrinjskog kako vas nije stid I sramota ? bruka od ekipe ima od kad je stara uprava otišla sve gore I gore boli Kevelja ***** za Velež sve bih bilo ljepše da su Mostarci u upravi a ne ovi Nevesinjci lopovi !
plemic
nevesinjci imaju dva veleža. u nevesinju i u vrapćićima.
ne seri Međugorac što si takav ?
VelezovacMostar
Veoma slaba igra Veleža. Još trebamo biti sretni što smo bod izvukli. Ako ne možeš na gostovanju pobjediti zadnji klub na tabeli čemu se onda dalje nadati?! Mora se neki rez napraviti da bi se moglo napredovati. Nekim se igračima zahvaliti i dati im izlaznu kartu a neke nove dovesti. Ne davati šansu u igri igračima koji nisu pokazali da to zaslužuju u više utakmica. Ne znam ni koliko se psihološki radi sa igračima, moraš mentalno biti jak jer je to važan segment igre.
rodjak
steta sto nas Zvijezda ne dobi jer smo zasluzili siguran poraz.Poserem im se svima u usta na ovakjo jadnoj igri od golmana do trenera ,vi ste picke jedne koje vas treba sve jednog nabiti nogom ,mater vam svima ****m
magistar
Velež ko Sloboda jednu dvije sezone dobre sezone spoji u 20 godina i nestane. Ovo je loše
samac
Iz utakmice u utakmicu sve gori i gori ,ko se sve naziva profesionlcima mene stid a neznam za njih.Gori smo nego prošlu sezonu Klafurucu razmišljaj o ostavci veća pola igrača nije platu zaslužila,mrš tamo sve vas treba postrojit išamarat .
rabodimis
@Ecosport Boli tebe... Ti si spreman.. Poslije terapije mogu i krokodili sa neba padat pored tebe..
velez mo
Mazlumi,trebali smo 2 gola primiti.Suljic,Dzafic odmah nek idu,dosta je vise. Anđusica pustiti,motor ove ekipe mogu samo budale.
Rodjeni1985
Ma sramota ovo za gledat brate ko sve igra…
velez mo
Hrkac,Orec,Sturm,Haskic ostaviti,ovo sve nogom u guzicu nabiti,pa Suljic Anđusicu nemoze kopacke cistiti,nema 20 kila u liku veze nema.Guli gleda u zemlju,nezna lik glave dignuti,Dzafic ni jedan tacan pas nije dao,od kad je dosao,isto iza škole ko da igra.Losiji Velez nije bio ima 4 godine.Ekipa katastrofa.
rabodimis
Suljica pubertet puca od kako je Madjarsku napustio, poludio skroz, umislio da je neka igracina. Dzafic odigra odlicnu utakmicu u godini jednom.. Mogu obojica mnogo al ne zele, isto mlohave cune.. Imamo i mi Ziljkica i Catakovica, nevjerovatan nivo k*rcobolje pokazuju iz utakmice u utakmicu.. Kontaju valjda da imaju dva zivota i dvije karijere, pa ce kasnije radit na sebi i pokazat sta znaju, sad nije potrebno.. XD
Marro
kazna za podržavanje hamasa
Rodjeni1985
A ti podrzavas cifute?
papagaj
@Marro hebo ti sav Hamas sve zivo, jade jadni ako ti podržavas ono sto izrael rade onda se ubi
Marro
samo oštro sa islamistima oštro i bez milosti
Marro
samo oštro sa muslimajmunima
Hasimaga
@maro , mamu ti UZP, vi ste gori fasisti
Marro
Hasimaga seremtise na Meku a bogami i Medinu
Roodjeniiiiii
@Marro kakav si ti idiot, to nije mogla majka rodit, samo kera okotit.
Hasimaga
@maro ,,obidji i kamenjar gore,i vidi jel se gospodja u medjigorju prikazala pa zapisaj to gore sve
plemic
potrošili se rođeni jučer na musali.
papagaj
Ni ovaj bod zaslužili nisu, Velež sve lošiji
Ostalo još 1500 karaktera

NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora/ica, a ne nužno i stavove portala SportSport.ba te portal ne može i neće odgovarati za sadržaj tih kometara. Komentari koji sadrže vrijeđanja, psovanja i vulgaran riječnik mogu biti uklonjeni bez najave i objašnjenja, ali to ne obavezuje SportSport.ba da obriše sve komentare koji krše pravila. Čitanjem prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim uvjerenjima.