16

Komentari (16)

Malac
Koliko voli zeljA da majicu dere..poseri se na nju
Taceoni
Nemoj po novcaniku dragi Bruno to boliiiii??
Bobinho1987
Samo manekene na klupu Bruno,i stavi 11 omladinaca,bolje ce igrati od ovih pavijana
mitoza
Uzmi unuke pod ruku prosetaj kao covjek sto ti treba da dolazis kuci poderane majice. Pusti loptanje vidis da te isekira.
Starigrad01
Još češ ti poderati majica i majica do kraja sezone,moj Bruno
hzsg
Bruno...!! Sad vidis da je pobjeda u derbiju splet situacije, bolje receno dirigovano-orkestriran dogadjaj. Ovaj zeljo je zreo za kantonalne.
Hadzija123
Ti opet po starom kakv splet okolnosti akcije jada pa ista ova zvijezda vas otrese vama svi nevaljaju samo vi valjate a sreca pa ste skupili koju pobjedu vise na pocetku prvenstva!
Ajax11
Kupili tekmu kod manijaka Ibrićica, zabranili navijaćima Sarajeva da tu bruku ( prodaju) negledaju Horde Zla, čudna prva postava bez najboljeg pojedinca …ma cao
Starigrad01
Ta koja pobjeda više ,kako kažeš,to je 11 bodova više,odnosno nama za Evropu odnosno vama za federalnu
papagaj
@hzsg ama smrdo volili bi vi da ste nas uzeli pa makar a ni vi niste daleko od kantonalne
user1574859714
Je li te stid da tako pišeš? Mi da kupimo tekmu nemamo para. Idu momci da kacigama i palicama da se biju al trebalo ih je pustiti na stadion jel tako? Izgubite od zvijezde,od nas,eto juce gubite bodove od Igmaana. Zašto jednostavno ne priznate sebi da ste loši a ne neke priče. Ne znam ko vas je naucio tome
milozadrago
Prvo u Sarajevu s edesava nesta drugo nema veze sa kvalitetom a zamisli da vas nismo pustili sad bi bili 11 i igman bi vam bjeza 4 boda a tuzla city 2. Derbi je namjesten to svi znaju. A to sto spominjes palice i kacige i horde i manijaci su ista ****a djeca koja ne znaju kodeks i koji brukaju grad. Horde sa palicama a manijaci sa nozevima. Manijaci su prije par mjeseci nankosevo isto tako dosli sa palicama i nozevima.
Hanibal
Ova Zvijezda bolja i od nas (Sarajevo) i od vas (Zeljeznicar). Eto dokle smo dosli.
milozadrago
Nisu oni bolji vec igraci sarajeva i zelje glume manekene i velike igrace. U fudbalu nije samo bitan kvalitet bitna je vokja i motivacija.
Ham0
HAHAHAHAHAHAHAHAHAHHAHAHAHAHAHAHAHHAHAAHAHHAHAHHAHAHAHAHAHAHAHAHAHHAJ
user1676648256
Izbušit će te krpic i knpanija i taj rumenko sportski direktor
Ostalo još 1500 karaktera

NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora/ica, a ne nužno i stavove portala SportSport.ba te portal ne može i neće odgovarati za sadržaj tih kometara. Komentari koji sadrže vrijeđanja, psovanja i vulgaran riječnik mogu biti uklonjeni bez najave i objašnjenja, ali to ne obavezuje SportSport.ba da obriše sve komentare koji krše pravila. Čitanjem prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim uvjerenjima.