FK Zvijezda 09 stvara odličnu ekipu: Predstavljana još dva pojačanja

Cilj je jasan

FK Zvijezda 09 stvara odličnu ekipu: Predstavljana još dva pojačanja

H. Zilić

FK Zvijezda 09 nastavlja sa pojačanjima.

Tim iz Etno sela Stanišić želi naredne sezone da osigura plasman u Premijer ligu BiH i po svemu sudeći bit će glavni kandidati za prvo mjesto u Prvoj ligi RS.

U prostorijama kluba jednogodišnji ugovor potpisao je i Dragan Živanović bivši igrač NK Zvijezda Gradačac.

"Čast mi je i zadovoljstvo biti dio ovakve priče. Mislim da ćemo zajedno ispuniti cilj, a to je ulazak u Premijer ligu BiH. Želio bi se zahvaliti trenerima, stručnom štabu i upravi na ukazanom povjerenju", rekao je Dragan Živanović za sajt Zvijezde 09.

POTPISAO DRAGAN ŽIVANOVIĆ Danas je u prostorijama kluba jednogodišnji ugovor potpisao Dragan Živanović bivši igrač NK...

Posted by FK Zvijezda 09 on Friday, June 24, 2022
Potražite više informacija na temu Prva liga Republike Srpske:

Prije Živanovića klub je ozvančio saradnju i sa golmanom Vanjom Kneževićem.

JOŠ JEDAN GOLMAN U NAŠIM REDOVIMA Danas smo potpisali jednogodišnji ugovor sa Vanjom Knežević, bivšim golmanom Sloge iz...

Posted by FK Zvijezda 09 on Friday, June 24, 2022

NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora/ica, a ne nužno i stavove portala SportSport.ba te portal ne može i neće odgovarati za sadržaj tih kometara. Komentari koji sadrže vrijeđanja, psovanja i vulgaran riječnik mogu biti uklonjeni bez najave i objašnjenja, ali to ne obavezuje SportSport.ba da obriše sve komentare koji krše pravila. Čitanjem prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim uvjerenjima.

Oglasi