Flamini uskoro potpisuje za Getafe?

Francuski fudbaler se vraća na veliku scenu

Flamini uskoro potpisuje za Getafe?

Jedan od igrača koji nikada nisu znali pretjerano dobro baratati sa loptom, ali su uprkos tome napravili i više nego zavidnu karijeru je Mathieu Flamini. 

Radi se o igraču koji je svojevremeno nastupao za Arsenal i Milan, ali nikada nije bio pretjerano cijenjen od navijača tih klubova, iako je na trerenu poznat kao veoma borben igrač.

On je bez kluba od prošlog ljeta kada ga je otpustio Crystal Palace, ali očito nema namjeru da se preda pa bi njegova naredna destinacija trebala biti ekipa Getafea koja se takmiči u španskoj La Ligi.

Kako prenose španski mediji Flamini je tokom decembra mjeseca bio na probi u Getafeu gdje je odradio dva treninga, a navono bi uskoro trebao i potpisati ugovor.

Potražite više informacija na temu La Liga:

Inače, Getafeu ide veoma dobro ove sezone jer se nalazi na solidnoj 11. poziciji sa 23 osvojena boda nakon pola sezone. Podsjetimo, osim sa Getafeom, Flamini se povezivao i sa transferom u Rayo Vallecano, ekipu koja se takmiči u La Liga 2.

NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora/ica, a ne nužno i stavove portala SportSport.ba te portal ne može i neće odgovarati za sadržaj tih kometara. Komentari koji sadrže vrijeđanja, psovanja i vulgaran riječnik mogu biti uklonjeni bez najave i objašnjenja, ali to ne obavezuje SportSport.ba da obriše sve komentare koji krše pravila. Čitanjem prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim uvjerenjima.

Oglasi