Parejo: Čestitam igračima Getafea na pobjedi, ali teren je bio katastrofa

Izjava veznjaka Valencije

Parejo: Čestitam igračima Getafea na pobjedi, ali teren je bio katastrofa

E. Ganibegović

Valencia je jučer u 14. kolu španske LaLige upisala svoj prvi poraz u sezoni od Getafea rezultatom 1:0.

Kapiten Šišmiša Dani Parejo je poslije meča čestitao domaćinima na pobjedi, međutim nije bio zadovoljan uvjetima na stadionu Coliseum Alfonso Perezu.

"Upisali smo svoj prvi poraz ove sezone", rekao je Parejo.

"Znali smo kako će biti teško i moramo čestitati Getafeu na pobjedi. Stigli su do tri boda, ali dobar nogomet se ne može igrati na onakovm terenu."

Potražite više informacija na temu La Liga:

"Uvjeti na kojima su nas dobili nisu bili fer, ali to je nogomet. Izgledao je kao da travu nisu održavali sedam dana. Lopta se nije kretala na pravi način i teren je bio suh."

"Ne želim da se vadimo na to, ali Liga mora tražiti rješenja za ovakve stvari ako želi biti najbolja na svijetu", dodao je veznjak Valencije.

NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora/ica, a ne nužno i stavove portala SportSport.ba te portal ne može i neće odgovarati za sadržaj tih kometara. Komentari koji sadrže vrijeđanja, psovanja i vulgaran riječnik mogu biti uklonjeni bez najave i objašnjenja, ali to ne obavezuje SportSport.ba da obriše sve komentare koji krše pravila. Čitanjem prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim uvjerenjima.

Oglasi