Barcelona zamrznula odnose

Kraj između najvećih!

33

Komentari (33)

NodzeRM
Sve sami cigani!. Kakvi navijaci takav i klub. Cigani cigani cigani!
YouTalkinToMe
Svi misle ako real nije optužen nizašto, to znači da su čisti. To samo znači da su uvijek bili zaštićeni, država iza njih, liga iza njih. Uvijek je na čeku lige njihov čovjek kao što je i sada ovaj qurton tebas koji i ne krije neklonost prema realu a odbojnost prema barsi. Svake sezone neka nova pravila uvodi koja obavezno idu na štetu barcelone. Zato real i ne treba da kupuje sudije kad je liga citava njihova. Sve i jednu la ligu koju su osvojili zadnjih godina, imali su ogromnu pomoć sudija. To je najveca mafija ne u fudbalu, već u sportu.
YouTalkinToMe
I onda se oni nađu da morališu i pricaju o postenju. Sad bi da izjednače svoj stoljetni kriminal sa barsinim običnim plaćanjima ne sudija več nekog konjine za njegove savjete kako da se igraci ophode prema sudijama na tekmi. Da su bogdo sudije plaćali barem bi imali bolje rezultate.
Adrian
Ti si barem kreativam što se tiče izgovora.
YouTalkinToMe
user1676235346
Nebitan je rezultat ovdje vec to ako placas placaj tajno jer to je protiv pravila to nije izlazilo na vidjelo dok je Bartome bio kad je Laporte dosao htjeo je to rjesit nekome se zamjerio ovaj mu uzvratio posteno
YouTalkinToMe
Nisu plaćali sudije kao što svi to uporno ponavljate jer to bi značilo da su svaki put plaćali novog sudiju koji bi bio delegiran za njihovu utakmicu i ne vjerujem da bi bili toliko glupi da to plaćaju preko računa već bi to bilo u kešu na ruke. To je vjerovatno bilo plaćanje informacija koji će sudija biti delegiran da bi znali kako da se igrači ophode prema njemu, da li smiju ulaziti u raspravu sa sudijom, da ki pušta grublju igru, da li je lak na kartonima i slično. To je u svakom slucaju teška i nepotrebna glupost bila ali nije nikakva pomoć od sudije na terenu.
cccccc
Najveća ironija je kada navijači Real pričaju o sudijama i poštenju. MRŠ. Sve ste pokrali i sad pokušavate svoju sramotu prebaciti na druge.
Madridista
Druga liga :-(
user1676235346
Imas li taj dokaz na papiru kao sto kod Barce ima sami sebi su rupu iskopali
BoixosNois
9 bodova zaostatka!
Adrian
+9 u titulama druže.
saju701
Ako je iko dobijao pomoc od sudija to je Real, bruka koliko su neregularnih penala dobili.
Adrian
Bruka koliko se provaljujete, svaki put do je izgovor.
BoixosNois
Levatu, Real je Francov režimski klub! Pročitaj fašističku historiju kluba za koji navijaš ;-)
Adrian
Čovjek je navijo za Atletico imbelicu retardirani. U tom periodu Barcelona je uzela više trofeja od Reala to možeš provjetit, vama je za sve neko drugi kriv, nije bitno jel Franco, Perez, trava nije bila dovoljno zelena itd.
NoSikiriky
E nije imbecilu već je gotiviio i Real, pročitaj malo na netu ako želiš znati istinu a ako želiš diskutovati što ti misliš onda Ok
user1620593935
Nikada se nikome nije pomagalo kao Realu. To je cinjenica, a i danas dan je tako. Protiv njih su cak i jedan Bayern krali kao da su neki seoski klub. Kasemirova avantura u Engleskoj dovoljan dokaz koliko je Real Madrid zastićen od sudija, više crvenih dobio za pola sezone neg za čitav boravak u Madridu.
Madridista
Dzaba ti što imaš 5 profila. I što sam sebi lajkaš i repliciraš. Ništa od toga ne mjenja činjenicu da je klub za koji navijaš lopovski i da ih čeka druga liga.
user1620593935
I nista od toga nece promjeniti cinjenicu da je Real najlopovskiji klub ikad koji je 90% svojih trofeja osvojio uz pomoc sudaca. A ako ti imas 5 profila ne mora znaciti da imam i ja.
Madridista
2 liga ljudino, druga liga....
Azur77
Grohotom se smijem koliko si glup,ako iušta cjerujes od ovoga,grohotom
BoixosNois
9 bodova zaostatka ljudino, 9! Još malo preko 15 i ako oduzmu bodove opet prvi... e levatu!
NoSikiriky
Madridista Prvi liga, prvi na tabeli....Prva lliga ljudino, prvi na tabeli ljudino...Gazi "svjetske prvakE" HAHAHHAAHHAHAHAHHHA
nakopitam
Hahahahahahaah cuj oni se porede sa Realom. E svasta covjek moze procitati-Allah selamet. I jos im krivo sto ih neko ne stiti zbog njihovih dokazanih kriminalnih radnji
user1676313114
Farcelona je samo dio Realove hijejarhije. Mali misevi
BoixosNois
Fašistički klub lopovske historije!
user1676313114
Hahahahaha a gdje je dokaz kakav?? Korumpirani cigani mali jos kazu uradili to samo da imaju fer sudije..mhahahahahahah pametni ste ko klub vam
Adrian
Korumpirani nazovi klub.
Madridista
Tako i treba. Šta ima ko sjediti s lopovima. Nek oni s Juventusom kahvenišu, to je taj nivo.
BoixosNois
9 bodova razlike!
Madridista
Tako i treba. Šta ima ko sjediti s lopovima. Nek oni s Juventusom kahvenišu, to je taj nivo.
NoSikiriky
hAHAHAHAHAHHA javlja se lik koji navija za klub koji se također kandiduje za Superligu i to prvi osnivači bi htjeli biti a ti bi se sad našao praviti pametan te optuživati Juventus i Barcelonu, šta ti je sad Juventus uradio majke ti hahahah? Koji ste vi cigani, ti prvi...Ti si naš novi Bake zajedno sa Dodikom i Čovićem, na to me podsjećate..
Ostalo još 1500 karaktera

NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora/ica, a ne nužno i stavove portala SportSport.ba te portal ne može i neće odgovarati za sadržaj tih kometara. Komentari koji sadrže vrijeđanja, psovanja i vulgaran riječnik mogu biti uklonjeni bez najave i objašnjenja, ali to ne obavezuje SportSport.ba da obriše sve komentare koji krše pravila. Čitanjem prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim uvjerenjima.