Liverpool poslao Perezu ponudu od 100 miliona eura, sjajni fudbaler poručuje: "Bio sam jasan!"

Izrazio je svoju želju

Liverpool poslao Perezu ponudu od 100 miliona eura, sjajni fudbaler poručuje: "Bio sam jasan!"

Admin Čaušević

Posljednjih dana španski mediji raspisali su se o ponudi od 100 miliona koju je Liverpool poslao Real Madridu, a igračev odgovor je bio poprilično jasan.

Real Madrid će u novoj sezoni biti atomski. Dolasci Endricka i Kyliana Mbappea će sigurno na slatke muke staviti Ancelottija.

Upravo iz tog razloga se unazad sedmicama piše o odlasku Rodryga iz Real Madrida. Stalnog Brazilca konstantno sele u Premiership gdje ga žele Manchester City, Liverpool i Chelsea.

Navodno su Redsi ti koji su poslali ponudu od 100 miliona eura, ali Brazilac koji je na Copa Americi je dao kristalno jasan odgovor.

"I u novoj sezoni ću ostati u Madridu, bio sam jasan po tom pitanju", nastavlja Rodrygo ponavljati svaki put kad ga pitaju da li odlazi iz Reala.

To je sjajni napadač rekao svom ocu, rukovodstvu Reala i svim klubovima koji su za njega pokazali interes.

Oglasi

Pokušavaju bogati klubovi iz Premiershpa razmekšati Florentina Pereza da uvjeri Rodryga na odlazak, ali sjajni Brazilac ostaje pri svom.

Do sada je Brazilac imao vrlo važnu ulogu u ekipi Carla Ancelottija, ali vrlo je izvjesno da će se dolaskom Mbappea njegov status promijeniti.

Francuski superstar će definitivno imati status startera što će značiti da Rodryga uglavnom čeka grijanje klupe osim ako Ancelotti ne odluči da ultra ofanzivno.

Potražite više informacija na temu La Liga:

Pozitivna stvar za Brazilca je da trofejni stručnjak jako cijeni njegov talenat te mu daje priliku praktično u svakom meču, bilo sa klupe bilo od prve minute.

Ipak, bez obzira na sve, Rodrygo nema namjeru ići bilo gdje. Ljubimac je navijača koji su za njegov ostanak i narednim sezonama.

Zaprati Liverpool, dodaj ga u MOJE TEME i ne propusti nijednu bitnu informaciju iz svog kluba. Klikni:
Liverpool Moje Teme
Ovaj ili neki drugi klub možeš dodati ili ukloniti sa liste klubova koje pratiš na stranici MOJI KLUBOVI. Lige koje pratiš uredi na stranici MOJE LIGE

Top Komentari

user1708043381
Notorna laz
0 0

NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora/ica, a ne nužno i stavove portala SportSport.ba te portal ne može i neće odgovarati za sadržaj tih kometara. Komentari koji sadrže vrijeđanja, psovanja i vulgaran riječnik mogu biti uklonjeni bez najave i objašnjenja, ali to ne obavezuje SportSport.ba da obriše sve komentare koji krše pravila. Čitanjem prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim uvjerenjima.

Oglasi