Florentino Perez prodaje čak šestoricu fudbalera: Lista je iznenadila mnoge!
Predsjednikova riječ je zadnja. Iako su mnogi iznenađeni, on je odabrao šest igrača koje želi prodati tokom ljeta (Foto: EPA)

Rasprodaja u Madridu

Florentino Perez prodaje čak šestoricu fudbalera: Lista je iznenadila mnoge!

M. Šljivak

Predsjednik Real Madrida Florentino Perez sprema velike promjene unutar tima tokom ljeta.

Kraljevi žele potpuno renovirati tim, pa ćemo od naredne sezone vjerovatno gledati neki novi Real.

Očekuje se da će nekoliko zvijezda potpisati za Kraljevski klub. Eden Hazard je prvi na listi želja, a spominju se još dolasci Paula Dybale i Harryja Kanea.

Međutim, Perez je prije svega odlučio da proda šestoricu fudbalera, a lista koju je objavio Don Balon djeluje poprilično nevjerovatno, jer su na njoj i igrači koji su standardni ove sezone.

Brazilac Marcelo je prvi na listi koji će otići. Za njega više mjesta u klubu nema i kako stvari stoje on će pojačati redove torinskoj Juventusa.

Njemu će se pridružiti Isco i Keylor Navas. Isco je razočaran svojim statusom u klubu. Kod Santiaga Solarija gotovo da ne igra, pa je klub odlučio da se i njega riješi.

Također, Navas bi mogao otići. On se našao na listi za prodaju, iako je nedavno potpisao produženje saradnje se ekipom.

Potražite više informacija na temu La Liga:

Dok se odlazak ovih igrača i očekivao, preostala tri imena su svakako velika iznenađenja. Don Balon tvrdi kako je Perez odlučio prodati još Tonija Kroosa, Danija Carvajala i Casemira.

Posebno je šokantna činjenica da se na listi našao Casemiro. On igra fantastično ove sezone i jedan je od glavnih igrača kluba, no posljednju riječ imaće predsjednik Reala.

Zaprati Real Madrid, dodaj ga u MOJE TEME i ne propusti nijednu bitnu informaciju iz svog kluba. Klikni:
Real Madrid Moje Teme
Ovaj ili neki drugi klub možeš dodati ili ukloniti sa liste klubova koje pratiš na stranici MOJI KLUBOVI. Lige koje pratiš uredi na stranici MOJE LIGE

Top Komentari

Ismirko
Lol novinara i gluposti
1 0

NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora/ica, a ne nužno i stavove portala SportSport.ba te portal ne može i neće odgovarati za sadržaj tih kometara. Komentari koji sadrže vrijeđanja, psovanja i vulgaran riječnik mogu biti uklonjeni bez najave i objašnjenja, ali to ne obavezuje SportSport.ba da obriše sve komentare koji krše pravila. Čitanjem prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim uvjerenjima.

Oglasi