Osveta Perezu! Real im redovno uzima zvijezde, sada počinje obrnuto, prvi kojeg dovode je Guler!

Nazire se novi klub za Turčina

Osveta Perezu! Real im redovno uzima zvijezde, sada počinje obrnuto, prvi kojeg dovode je Guler!

Admin Čaušević

Arda Guler će na ljeto biti najtraženiji igrač Real Madrida. Svako malo se pojavi novi klub koji je zainteresovan za talentovanog Turčina. Sada se probudio i klub iz kojeg Florentino Perez redovono dovodi najbolje fudbalere.

U Bayernu izgleda neće sjediti skrštenih ruku i spremni su servirati osvetu Florentinu Perezu tako što će u svoje redove dovesti Ardu Gulera, možda i najvećeg talenta u Realovom prvom timu.

Guler je propustio dobar dio takmičarske godine zbog povreda, ali kada god bi dobio priliku pokazao bi da se radi o pravom fudbalskom čudu.

Već sedmicama se nagađa da je Real odlučio da ga se riješi, a sada su po 19-godišnjaka odlučili krenu iz Bayerna.

U protekloj deceniji Perez je iz Minhena doveo Tonija Kroosa i Davida Alabu, dok će put Minhena u narednim mjesecima krenuti i sjajni bek Alphonso Davies.

Kroos i Alaba su istinski fudbalski velemajstori, isto se odnosi i na Daviesa koji je među najboljim lijevim bekovima svijeta i odlasci u Real Bavarcima sigurno teško padaju.

Oglasi

Posljendji koji se povezuje sa odlaskom u redove Reala je i Joshua Kimmich, veznjak kojeg su svi u Minhenu smatrali novim kapitenom i nasljednikom Thomasa Muellera i Manuela Neuera.

Sada se nagađada će Bayern pokušati dovesti Guler kako bi ga upario sa Jamalom Musialom u veznom redu i oni bi trebali činiti budućnost Bayerna uz mladog Aleksandara Pavlovića.

Guler je u dosadašnjem dijelu sezone skupio svega 90 minuta, ali je uglavnom bio van terena zbog povrede. Nedavno se vratio i počinje da igra, ali i dalje na kašičici.

Potražite više informacija na temu La Liga:

Ključno bi moglo biti Evropsko prvenstvo gdje Turci polažu velike nade, ali i sam Real kako bi mladom veznjaku dodatno porasla vrijednot.

Za Gulera od ranije interes pokazuju Milan i Borussija Dortmund. U Realu se nadaju da će ga prodati za 40 miliona, duplo više nego što su ga platili Fenerbahceu prošlog ljeta.

Zaprati FC Bayern Munich, dodaj ga u MOJE TEME i ne propusti nijednu bitnu informaciju iz svog kluba. Klikni:
FC Bayern Munich Moje Teme
Ovaj ili neki drugi klub možeš dodati ili ukloniti sa liste klubova koje pratiš na stranici MOJI KLUBOVI. Lige koje pratiš uredi na stranici MOJE LIGE

Top Komentari

Interista
Neide Arda Guler nigdje, iako ode nece biti prodan već posuđen, Ancheloti i Real vjeruju u njega, ako ga prodaju to je onda životna greška kao intera sa Pirlom
0 1
FCBFCBFCB
Sportski Portal koji bi trebo sve u nulu znat o transferima iz proslosti napise ovako neki glupav naslov!! Cuj uzima him redovno zvijezde,da bi pri tom naveo samo dvojcu a u Bayern je davno tad doso Roben i prije nekolko godina Alonso, to je to izmedju ova dva kluba a sta ce jos bit ostaje da se vidi.
1 0

NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora/ica, a ne nužno i stavove portala SportSport.ba te portal ne može i neće odgovarati za sadržaj tih kometara. Komentari koji sadrže vrijeđanja, psovanja i vulgaran riječnik mogu biti uklonjeni bez najave i objašnjenja, ali to ne obavezuje SportSport.ba da obriše sve komentare koji krše pravila. Čitanjem prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim uvjerenjima.

Oglasi