11

Komentari (11)

Madridista
Barcelona je klub sumnjive prošlosti, mutne sadašnjosti i tamne budućnosti. Ništa neće osvojiti narednih 10 godina. Dok nama ne dosadi pa ih pustimo jedne godine, Njihovi navijači niau ništa bolje ni zaslužili. Jedino znaju lajat, a mimo toga ne znaju prostu rečenicu sastaviti a da je gramatički ispravna...
YouTalkinToMe
Mamu ti yebo sebi u čmar, de provjero je li ovo gramaticki ispravno.
bacise
Hahahaha bas se vidi da si polupismen. Informisi se malo ko je bio Franco i kako je real osvajao titule u spaniji za vrijeme njegove vladavine, prije nego sto napises nesto drugo. Jedino sto je mutno je realova proslost, sadasnjost i buducnost. Ali sta drugo ocekivati od rezimskih klubova i njihovih navijača bez trunke mozga.
rime_
Upumpava novac u plastični klub.
YouTalkinToMe
Yebo li vam obojici ovaj genijalac mame po 165 puta. Žohari i smradovi, crknite ali ćete obojica uvijek biti opsjednuti barcelonom, živjet cete samo da mozete barsu spominjat, nema vam svrhe živjeti bez bez barse. Otac vas isprangijao, braću sebi napravili i sestre se sebi nayebali.
Culer
Isti ba frajer sa dva acc. Vidiš da je isfrustriran Barcelonom, a Španiju na karti ne zna pronaći. Garant ga je neki Katalonac napravio, pa živi život paćenika. Fukara bosanska
ubnt
Yebem ti rupu iz koje si se rodio...
YouTalkinToMe
Yebem ti koticu koja te okoti i tebi i ovom madriqurčini. Yebali vi jedan drugom mame. Yebo vam gazija mamu a vi njemu, niko nije mislio da se moze veći idiot pojaviti poslije njega ali vi ste ga pretekli otac vas usmrđeni yebao u prkno.
ubnt
Za razliku od narkomana i potkupljivača sudija Laporte, Perez voli klub koji vodi. Laporta barcelonu koristi za samopromociju.
YouTalkinToMe
Vodi mamu kobilu pod pereza kad ga toliko volis, neka ti brata napravi a pomozi mu i ti.
Madridista
Institucija. Za razliku od one seoske varalice iz katalunje. Ali tako je to, kakav klub takvi i predsjednici....
Ostalo još 1500 karaktera

NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora/ica, a ne nužno i stavove portala SportSport.ba te portal ne može i neće odgovarati za sadržaj tih kometara. Komentari koji sadrže vrijeđanja, psovanja i vulgaran riječnik mogu biti uklonjeni bez najave i objašnjenja, ali to ne obavezuje SportSport.ba da obriše sve komentare koji krše pravila. Čitanjem prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim uvjerenjima.

Najnovije vijesti