Navijači Reala Perezu predložili 'pojačanje', a šef nije mogao da vjeruje u ono šta čuje
Foto - Screenshot

Florentino Perez u razgovoru s navijačima

Navijači Reala Perezu predložili 'pojačanje', a šef nije mogao da vjeruje u ono šta čuje

M. Šljivak

Florentino Perez od Reala je ponovo napravio najbolji tim svijeta.

Iskusni sportski radnik uspio je napraviti određene poteze koji su Kraljevima donijeli dosta dobrih stvari, a jedna od njih je svakako prodaja Cristiana Ronalda Juventusu 2018. godine za 100 miliona eura.

Ronaldo nije previše falio Realu u prethodnim godinama. Karim Benzema je eksplodirao njegovim odlaskom, a CR je nakon solidnih nastupa u Juventusu prošle godine odlučio otići u Manchester United.

Tamo mu ruže baš i ne cvjetaju. Navodno je iskusni fudbaler tražio i odlazak iz kluba, ali priče su u posljednjih nekoliko dana splasnule i izvjesno je da će CR ostati na Old Traffordu.

Pojedini navijači Real Madrida rado bi Cristiana ponovo vidjeli na Santiago Bernabeu. To su i predložili predsjedniku Perezu.

"Potpišite Cristiana", povikali su mladi navijači Real Madrida prema Florentinu Perezu i zatim su dobili odgovor:

Oglasi

"Opet? Pa, njemu je 38 godina", poručio je Perez.

Od povratka Ronalda u Real Madrid naravno nema ništa. Portugalac je najbolje godine dao Kraljevima i ne bi bilo nikakvog smisla da ga ponovo dovode u svoje redove.

Potražite više informacija na temu La Liga:

Ronaldo je u Real Madrid stigao 2009. godine iz Manchester United za cifru od 94 miliona eura. U ovom klubu porušio je brojne rekorde i osvojio je sve što je mogao.

Ukupno je legendarni Portugalac odigrao 438 utakmica tokom devet godina u Madridu i postigao je 450 golova.

Zaprati Real Madrid, dodaj ga u MOJE TEME i ne propusti nijednu bitnu informaciju iz svog kluba. Klikni:
Real Madrid Moje Teme
Ovaj ili neki drugi klub možeš dodati ili ukloniti sa liste klubova koje pratiš na stranici MOJI KLUBOVI. Lige koje pratiš uredi na stranici MOJE LIGE

Top Komentari

user1644252756
Messi? Ronaldo?
1 1

NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora/ica, a ne nužno i stavove portala SportSport.ba te portal ne može i neće odgovarati za sadržaj tih kometara. Komentari koji sadrže vrijeđanja, psovanja i vulgaran riječnik mogu biti uklonjeni bez najave i objašnjenja, ali to ne obavezuje SportSport.ba da obriše sve komentare koji krše pravila. Čitanjem prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim uvjerenjima.

Oglasi