31

Komentari (31)

Amansio
Kao da piše o Hitleru ili Staljjnu, koga je ubio jel dio porodice koja je podržavala Franka ili ne preuzeo kompaniju strašno. Ovo da perez zna išla bi tužba kao kuća.
Amansio
Kao da piše o Hitleru ili Staljjnu, koga je ubio jel dio porodice koja je podržavala Franka ili ne preuzeo kompaniju strašno. Ovo da perez zna išla bi tužba kao kuća.
Nije.bitno
EA i HP , hahaha
Klicko
Voljeli ga ili ne čovjek radi najbolje za svoj klub.Svako bi poželio ovakvog predsjednika.Svaka čast
BigBabo
Mr. Perez is a winner, and that's what winners do, WIN.
Mehinaldo
Ovaj momak je bolestan jel moguce da ovako nesto napise pa brate jesi li lud vise sa tealom objesices se debilu. Znaci ok je da psg da 300 mil covjeku za potpis ok je da barau ne diraju poslije toliko duga i da se to odgadja izvini molim te koji to uspjesan klub osim bajerna psotoji da nema slicen vlasnike ili upravitelje jesi ti bolestan. Pa da ima fer pleja pariz bi davno izbacili kakva je logika da klub ima preko 600 mil godisnje za plate igraca ko ce to isplatiti i kao ok je sve to
Dinouz
Prije sve ga sposoban covjek koji znatno manje ulaze u skupa pojacanja kao sto to na primer radi arapi po engleskoj i francsukoj , a ima mnogo bolje razultate od njih...svaka cast perezu...
mido1921
Kako bijednici frustrirani svojim malim životima vole lika koji želi da uništi sport radi vlastite dobiti. Lik ima milijarde i malo mu pa bi da uništi fudbal kao što je uništio košarku. Hebo vam on mater.
Mostarac94
Koliko znam Euroliga je iz Barcelone znaci nemq veze sa Madridom malo se informisi, da bas je super liga problem, a zato trenutno igranje super kupova europe po dalekom istoku i aziji americi nije, to sto uefa milijarde okrece a klubovima daje sicu to nista
Mostarac94
Ma nema ispade jedini perez zlo hahahah a sto po italiji mafija vodi klubove, sto u Engleskoj naftasi drze klubove, arapi po francuskoj u sklopu sa drzavom, sto po Njemackoj regije drze klubove, pa barca sto citava katalonija i nacionalisti stoje uz nju hahaha glavni problem je Real xD zato i jeste najveci klub na svijetu
Goran86
Treba dodati da nije hteo Benfiku u 1/8 LP pa trazio da se ponovi izvlacenje....Perez kupio utakmice protiv PSG, Celzi, City i finale....Perez pisaj ih
Halland
Real osvajao kad nije bilo Var-a i sad kad ima Var-a,,,Real osvaja kad mnogi klubovi ulazu u ekipu puno vise nego oni,Real osvaja kad je otpisan,Real osvaja kad kad je Perez predsjednik i kad Perez nije bio predsjednik…U ta svoja smrdljiva usta uzmi Perezovo ime al instituciju kao Real NE,klošaru pristrani
ViniJr
Lord Perez, kakav gigant ❤ Ljubomorne duše mogu da mu ga puše ;) i too i toooo ako im dozvoliiii hahaha
Zulfikar
Kompletna Španija je imperija zla nastala na te Mel ju inkvizicije i spaljivanju na lomači stotinama tisuća muslimana, židova i krscanskih heretika. Ta krvava kruna na tom grbu Reala je kruna zlotvora Ferdinanda I Izabele. I sad se nadje neki zabludjeli Bošnjo da fanaticno podrzava te zlotvore, prosto neshvatljivo.
Mostarac94
Ma cuj to, a gdje su UK i osvajanje svijeta kradje i spaljivanja, nacisticka njemacka, musolinijeva italija, francuska spaljivanja gradova europe i pljacke, treba li jos sta dodat? Za koga bi se onda trebalo navijat? Al ahli?
ViniJr
@Zulfikar zato je BiH odabrana zemlja gdje žive samo prodane duše i poltroni, imal igdje išta da funkcioniše i ti kenjaš o nekom spaljivanju? Svi su loši samo smo mi sveci, ma odbi ba više sa svojim iskrivljenim razmisljanjem.
Zulfikar
Ne stavljaj mi rijeci u usta, gdje sam ti rejao da smo “mi” dobri? Uostalom nema svetaca, i na kraju jrajeva iznjeo sam svoje misljenje shidno svome intelektu. Parmak jedan ukoliko ti se ne svidja moj stav samo zaobidji i nemoj trisiti vrijeme na stvari koje te srklete, nije dobro za psihu.
ViniJr
@Zulfikar hajde vehabče jedno mrš sa sportskog portala, za tebe je alqaida i isis krajnji domet. Ne kači mi se na komentare više i svoje zatucano misljenje cuvaj za ovce koje čuvaš po planinama.
Zulfikar
Ogranicena spodobo rekao sam ti samo produzi. Subhanallah koji moron, kaci se drugima na komentare a od istih ocekuje I zahtjeva da to ne cine njemu, tipicni munafik koji svojim plitkim primitivizmom i bujjnim malogradjanstvom proziva sve one koji casno zaradjuju za hljeb cuvajuci ovce. Stidi se svog ponasanja i dobro se preispitaj. Za tvoj info ne cuvam ovce ali cesto posjecujem planine zapadne hemisfere.
ViniJr
@Zulfikar klasični vehabija koji sve ostale proglasava munaficima i kjafirima. Da nisi mozda dobio od Boga depešu ko ce u dzennet a ko u dzehennem. Zar iz usta prljavog vehabije ispadaju takve bljuvotine i uvrede. Ti ne bi mogao sacuvati 2 ovce nacrtane na papiru sa takvim ogranicenim mozgom, posjecujes ti samo Bočinu, Karavlahe i ostala okupljališta terorista.
Zulfikar
Ne pada mi na pamet da se raspravljam sa levatom koji je pun mrznje i predrasuda Iz prilozenog se vidi ko si ti. Poznavajuci povijest Endelusa i kao musliman jednostavno ne mogu da navijam za klub ili klubove na cijem grbu je Španska kruna. Zbilja ne kontam sto ti tu nije jasno I cemu tvoje degenericno ponasanje nakon sto si se ti prvi kako kazes “nakacio “ na komentar.
Zulfikar
Isto vazi i za te fašiste ali što se mene tice bujrum navijaj i za Zvezdu i Srbiju što se mene tice.
BiH1510
Fuj od naslova i teksta, na sta je spao ovaj portal
rebel29
Koje smece od novinarstva, fuj. Covjek je napravio instituciju od kluba, voljeli vi njih il ne. Real je harao prije Pereza, i poslije njega ce. Fuj odma uninstall aplikaciu.
nedoni46
Mrtvi katalonac autor teksta. Krepaj khurvo!
f0restinho
@nedoni46 100%

Gospodin Florentino Perez!
galaktikos1902
Mogu nam se katalonci saget
f0restinho
Fuj kako odvratan naslov, Imperija zla najvećeg fudbalskog moćnika??? Srami se novinaru
user1613662710
Naslov dobar istina ziva to cijeli svijet zna
user1022
Nije bolji naslov zasluzio, respect novninaru.
Ostalo još 1500 karaktera

NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora/ica, a ne nužno i stavove portala SportSport.ba te portal ne može i neće odgovarati za sadržaj tih kometara. Komentari koji sadrže vrijeđanja, psovanja i vulgaran riječnik mogu biti uklonjeni bez najave i objašnjenja, ali to ne obavezuje SportSport.ba da obriše sve komentare koji krše pravila. Čitanjem prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim uvjerenjima.