22

Komentari (22)

user1598732221
Teska ekomomska kriza a pravi stadion od miliardu i placaju igrace po 300000 eura sedmicno.haha neka p.k.
rebel29
Svi sto pljujete Pereza i njegove ideje, vidjet cete na sta je mislio....fudbal propada
sargan74
Mislio je on na svoj novcanik
Jupp
Stara mrcina pohlepna je tuzna sto mu nije plan uspio.. u zatvoru mu je mjesto! Poredi fudbal sa tenisom, da se sastaju Nadal i Djokovic 10x u godini ne bi bilo zanimljivo, a da ne spominjemo sto je raznim ucjenama UEFE izbjegao provjeravanje finansijskog fair play-a Real Madrida, ostale su regularno provjeravali, neke i kaznjavali.. Smece ljudsko, unistava nesto uz sta su mnoge generacije odrasle!
salt_city
Ovaj se opasno počeo gubit, treba ga na vrijeme uklonit iz fudbala..
Deepy
Usa derpe jedno.
burazengija
Navijac sam Reala, ali stvarno mi zao nekad sta sve izjavi covjek.. Nije losa ideja ali isto tako ne mozes ograničiti manje i srednje klubove na nijemo posmatranje uzimanja milijardi, isto i ovaj Ceferin i UEFA su kriminalci zesci samo da su oni njih ubacili u ugovor da dobiju dio kolaca proslo bi ovo glat.
user1619069858
Mrš magarac jedan
Ajax11
bavarac28
A sto covjek moze srati, ja odavno nisam vidio vise nebuloza i nepovezanih stvari a da ih je igovorio jedan idiot.
sargan74
Ovaj je gori i od dodika,bakira i covica
krems_krems12
Srezi plate igracima, ne moras svaki prelazni rok u banku po kredit i dovesti najskupljeg igraca svijeta, tako ces i smanjiti dugove. Satro on spsasava fudbal, a u sustini gleda samo sebe. Prc **** league
Ostalo još 1500 karaktera

NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora/ica, a ne nužno i stavove portala SportSport.ba te portal ne može i neće odgovarati za sadržaj tih kometara. Komentari koji sadrže vrijeđanja, psovanja i vulgaran riječnik mogu biti uklonjeni bez najave i objašnjenja, ali to ne obavezuje SportSport.ba da obriše sve komentare koji krše pravila. Čitanjem prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim uvjerenjima.