40

Komentari (40)

Zoilomas
Interesuje me sta Mino Raiola misli o svemu ovome hahah
MaDaj
Mamu ti spasim... ti si glavni razlog ovolike inflacije u cijenama igraca.... koliko si ebenih rekorda oborio ???
Vienner
Pobjedio si na izborima i odmah se posiliio. Bolje bi ti bilo da se malo pozabavis dugovima Real Madrida i da ga vratis na stare staze slave nego otvaras neko takmicenje pa nije ti ovo PlayStation Mannager
Zulfikar
Smradino matore mrš u penziju, igraj golf i uzgajaj masline a fudbal prepusti madoj raji.
Zulfikar
Samir7
Navijam za Real al Perezu priznaj popusio si i daj ostavku ne sramoti se vise.
dinass
Samo su nule tebi u hlavi vampiru stari.Ostali su pobjegli sad kad je super liga propala,vrijeme je i ti da se pospes pepelom ili da te probodu kolcem.
bavarac28
Nisi ti spasio nista,niti si dosao zbog nekog spasa,priznaj i reci gladni smo para kao ste je Real uvijek i bio. To sto nisu sposobni da vode klub i da budu u vrhu a da nemaju dugova milijarde,to je naravno jedini problem.. Svih 12 ovih jadnih klubova na obuku kod Bayerna po hitno!!!
HariS3nemy
kakvog bayerna i obuku. po cemu ? Uefa zabrani razgovor izmedju klub i igraca o isteku ugovora na 6 mjeseci. Pocinje sezona, 11 mjeseci do isteka ugovora lik vec potpisao na kraju sez da ide free u bayern. Pricam o lewi, na kraju zalba dortmunda kome ide. Uefa nista . Dosta je uefinog mafijanja, nadam se ce se to promjeniti pa tek onda ukinuti super liga.
payron
Tako je druze svaka cast
C.Banks
Čisto da vidim ima li ijedan normalan navijač Reala koji je protiv ovog majmuna. Nek se javi da vidim ima li ih imalo
HariS3nemy
Podrzavam SUPER LIGU. Pereza, Angellinija, Laportu, predsjednike svih klubova. Sve dok se Uefa ne ugasi, mafija su najveca.
payron
Hala Madrid y Nada Mas
E.Car
Da Bog da se ugasio i tvoj klub i ti smecaru i grobaru fudbala.
Probisvjet
Qarinu ti spasavas glabanjem. Spasavate sebe placajuci vrtoglave cifre za igrace.
HariS3nemy
Placaju svi, ne samo oni. PSG, bayern itd...
Djole1921
Umro dabogda konju pohlepni
SeoRusilac
Parentino Perez
tale
Sta kaze spasio real a duzni ne zna ni sam koliko, hoces tako spasiti i fudbal ?
Coru
Ovaj Cigo bi rođenu Majku prodo. Pare. Pare I samo Pare.
bili_123
Ma ti unistavas fudbal
user1599499530
Pa ako je tolika bas kriza napravite tu super ligu kao neki turnir jednu godinu uzmite pare i nosite to u pm...
Zoilomas
danas pusis kurcinu unistio su fudbal picka ti materina, glupi biolnerski mamlaz kome nikad nije dosta fuj fuj fuj smece od predsjecnika i dok je ziv nikad necu pogledati tekmu real moneyita
Arnel925
Nije spas fudbala. Ovo je spas veliki ekipa i astronomski plata koje fudbaleri dobijaju. Ako se ovo ne desi Real Madrid, City itd. Bi bili nula za koju godinu, jer nebi imali novca da plaćaju ove fudbalere a i radi fair play. Sad idu skroz okolo.
sargan74
Bez uefe i fife odose svi mali klubovi i savezi u helać.ova gamad hoce da sjebu nogomet,bice nam isto kao u americi
emial766
Sve su to ovi arapi zeznuli. Od kad je Neymar kupljen za 220miljona cijene su poludile. Prije toga su se igracine placale debelo a poluigrac kosta 150miljona. Nigdje veze. Igraci zele ogromne plate i ovo je normalan je ovaj scenario. Ne kazem ispravan ili perfektan ali sta smo ocekivali. Ovo se vec desava danas. Pogledajte koji klubovi su u CL cetvrtfinalu zadnjih 10god. Uefa i Fifa su isto zesci lopovi koju zele lonopol i kradu samo lovu. Kako ke moguce da Katar dobije SP??? Lova ispod stola i to je dokazano. Ovo barem daje moc klubovima, to je bogatim. Kad sam bio djete moglo je fudbal bio vise izjednacen. Danas to nije bas tako. Bio je jedan mec na TVu sedmicno i zalijepis se ispred. Gledam sina i mnogu djecu. Niko ne zeli skoro citav mec gledat. Gledaju klipove na Youtubu. Fudbal se mjenja po meni ne u bolje ali vidjet cemo. Ovo je razvoj godina a ne jodnog dana.
19zfc21
Slobodas
Hanson091
U jednoj recenici se i posra i pojede to. Kaze ovo ne radimo zbog novca, nego da imamo vrhunske utakmice u kojim cemo zaraditi mnogo novca hahahh.
user1603952710
Publika i Uefa zele fantastican nogomet, fantasticne igrace, trenere, stadione. Zele Neymara od 300 milona, Mpapea od 500, Messia sa 50 milona ugovorom itd itd. Ko ce to da plati i iz kojih sredstava? 110 milona pobjednik uzme za ligu prvaka, pobjednik. Fudbal je davno postao biznis, a ovakav kakav je trenutno je neodrziv za velike klubove. Mocni ljudi su usli u fudbal, mislite da ce oni iz svog dzepa sve to finansirati, a mogu da zarade vise? Uefa ce organizovati cirkus, a u cirkusu ce samo organizator uzimati lovu, pa ne ide to tako. Mislite da ce neko placati te predstave, onako od sebe?? Zamislite Barcelonu koja osvoji Lp i zaradi 110 miliona, a onda da Messiu 60 za platu, samo jednom igracu. Psg moze dovoditi igrace od 300 miliona ili 500 zato sto ima jastuk pun para i to je Uefa dozvolila. Ipak je se davno prodala za arapski novac i oni ce pricati o postenju nekom?? Danasnji vlasnici klubova su biznismeni i ako ne posluju kako treba, odose oni, tako da Perezova izjava da spasavaju fudbal je i vise nego korektna. Bez prihoda ovi klubovi su mrtvi, a sa njima i fudbal koji poznajemo.
Dtox
Samo mi odgovori na ovo. Jeli uefa/fifa kriva sto Cifut ima platu od 50milki ili sama barcelona? Jel Uefa to tjerala Barcelonu da mu da toliku platu. Ovo je radi para i niceg drugog, to i ptice na grani znaju. Sta bice zanimljivo gledati barcelona vs man.ut 4 puta godisnje i istu plocu on off. Dobices ista ****a ko NBA, nema ispadanja i ulazak je samo za bogatase, tj.ovi manji klubovi ce biti jos manji itd. Gdje je tu car fudbala. Ovo je samo bogati da jos postanu bogatiji i da se mogu kurcit a manje ko ****.
MirsadM88
Pa na koji način funkcionišu "mali" kao Dortmund, Ajax... trazeci talente čije su plate manje, i opet svake godine budu konkurentni izbacuju "velike", koji samo zato što imaju pare i jesu veliki kupuju te igrače, sad neko treba da im daje ogromne pare da bi oni ostali "veliki "? A ovi "mali"svake godine od početka
Dtox
Vazno je da je npr.Man.****ty odjedanput postao velikan europskog fudbala bez osvojene titule lige sampiona.
miki30
Pa ko vas je hebavo da plaćate igrače stotine miliona eura, normalno da je moralo doći do ovoga kad tad. Sad vam ko fol corona kriva, sve je to izgovor. Što niste pametno ulagali novac, šta trebaju tek reći ovi mali klubovi, kako će tek oni izaći iz ovog? Valja platiti nekako Mbappea, Haalanda, jelde?
Ecosport
@miki30 baš tako, to je cilj svega. Nakon Mbappea, Halanda, biće tu neki novi klinci u budućnosti koji će možda koštati više od ove dvojice, a za to sve će trebati ogromna lova. Prave turnir samo za sebe da podijele lovu između sebe. Nikad taj turnir neće osvojiti neko od onih ostalih 5 klubova, uvijek će osvajač biti neko od 15 osnivača, a dok je Perez predsjednik to će biti Real. Neka su se odvojili od UEFAe, ali nisu smjeli ograničiti učesnike i dati garancije učešća ovim 15 klubova. Ti klubovi se neće takmičiti punom snagom u svom prvenstvu. Njihove rezerve će igrati u prvenstvu, a najjači tim u Superligi. Možda dobro za ostale igrače koji manje igraju, ali neće biti žara gledati domaća prvenstva ako navijaš za nekog od ovih 15 klubova.
Alen23
A koja je sad razlika po svim ligama kad zadnjeg Bayern je prvak 100 godina i ostali barsa real Man City Chelsea Juve dak ne seri
MaDaj
@Ecosport Naravno da nikod od manjih nece osvojiti hahah... pazi malo takmicenje u dvije grupe ... od te dvije grupe 16 klubova prolazi u knock out hahahha
kostro
Nije zbog novca,ali zaradimo mnogo novca hahahaahhaha
Ostalo još 1500 karaktera

NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora/ica, a ne nužno i stavove portala SportSport.ba te portal ne može i neće odgovarati za sadržaj tih kometara. Komentari koji sadrže vrijeđanja, psovanja i vulgaran riječnik mogu biti uklonjeni bez najave i objašnjenja, ali to ne obavezuje SportSport.ba da obriše sve komentare koji krše pravila. Čitanjem prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim uvjerenjima.

Najnovije vijesti