Florenzi: Bojimo se lopte, ne smijemo se više ovako sramotiti

Fudbaler Rome nakon poraza

Florenzi: Bojimo se lopte, ne smijemo se više ovako sramotiti

Roma je večeras poražena (2:1) na gostovanju kod Viktorije Plzen u posljednjem kolu grupne faze Lige prvaka.

Iako je već ranije osigurala nokaut fazu i večeras nastupila u poprilično kombinovanom sastavu, navijačima Rome se sigurno neće svidjeti novi loš rezultat njihove ekipe.

"Mislim da odbrana nije jedini problem, već je riječ o čitavoj ekipi", poručio je nakon utakmice Alessandro Florenzi koji je odigrao zadnjih 20-ak minuta protiv Viktorije.

"Znam da možemo bolje i svi želimo dati svoj maksimum. Ovdje smo bili prije svega kako bi poslali signal i pokazali koliko nam je stalo do kluba... Sada ne govorim o igračima ili treneru, nego o svima u Trigoriji, u klubu. Svi moramo raditi u istom pravcu kako bi postigli nešto više", nastavio je Florenzi, pa dodao:

Potražite više informacija na temu Liga prvaka:

"Sve počinje od igrača, jer se ne smijemo nastaviti sramotiti na ovaj način. Razočarani smo i ogorčeni, morao pronaći rješenje kako znamo i umijemo... Moramo biti željni igre, a ne bojati se lopte... Maramo i stići do četvrtog mjesta u Seriji A, to je naš cilj".

Zaprati AS Roma, dodaj ga u MOJE TEME i ne propusti nijednu bitnu informaciju iz svog kluba. Klikni:
AS Roma Moje Teme
Ovaj ili neki drugi klub možeš dodati ili ukloniti sa liste klubova koje pratiš na stranici MOJI KLUBOVI. Lige koje pratiš uredi na stranici MOJE LIGE

Top Komentari

Seva1956
Santon ,najgori igrač u ligi,a Monći ga doveo u Romu. Pastore,se vuče ko,bolesnik po terenu -dajte mu hljeba da se najede. Umjesto Čika,nek Monći dovede Ibiševića-sad mu nije skup. Umjesto EDF_a ,nek dovede Odu -sad je slobodan.
2 0
Seva1956
Florenci i Manolas su najveći glupani u Italijanskoj SERIJI A.
2 1

NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora/ica, a ne nužno i stavove portala SportSport.ba te portal ne može i neće odgovarati za sadržaj tih kometara. Komentari koji sadrže vrijeđanja, psovanja i vulgaran riječnik mogu biti uklonjeni bez najave i objašnjenja, ali to ne obavezuje SportSport.ba da obriše sve komentare koji krše pravila. Čitanjem prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim uvjerenjima.

Oglasi