Navijači Rome mole Boga da se Džeko što prije vrati na teren

Bez pobjede otkako se Dijamant povrijedio

Navijači Rome mole Boga da se Džeko što prije vrati na teren

E. Čaušević

Fudbaleri Rome večeras su ponovo razočarali svoje navijače jer su poraženi u gostima protiv Viktorije Plzen sa 2:1, ali na njihovu sreću već ranije su osigurali plasman u osminu finala Lige prvaka.

Kriza Rome traje već nekoliko sedmica i već pet utakmica ovaj tim nije uspio da upiše pobjedu. Roma je posljednji put pobjedu upisala prije tačno mjesec dana kada su na svom terenu savladali Sampdoriju sa 4:1, no onda je krenula crna serija ovog tima.

Loši rezultati poklopili su se s povredama važnih igrača Rome, a to se odnosi najviše na Edina Džeku koji je već nekoliko utakmica van terena. Džeko je nastupio za Romu protiv Udinesea kada su poraženi sa 1:0, a upravo tada je i krenula crna serija Vučice.

Džeko je nakon toga propustio četiri utakmice rimskog kluba i zanimljivo da Roma nije uspjela da upiše niti jednu pobjedu. Rimski klub je prvo poražen od Real Madrida (0:2), a zatim su upisali dva remija u Seriji A protiv Intera (2:2) i Cagliarija (2:2).

Potražite više informacija na temu Liga prvaka:

Mnogi su očekivali da bi kriza Rome mogla večeras završiti, no ovaj tim doživio je šokantan poraz od Plzena sa 2:1. Navijači Rome nadaju se da će se Džeko brzo vratiti na teren jer je evidentno da itekako fali ovom timu.

Bh. napadač bi na terenu trebao biti za desetak dana kada će Roma u velikom derbiju gostovati Juventusu. Prije toga Vučica na svom terenu igra protiv Đenove.

Zaprati AS Roma, dodaj ga u MOJE TEME i ne propusti nijednu bitnu informaciju iz svog kluba. Klikni:
AS Roma Moje Teme
Ovaj ili neki drugi klub možeš dodati ili ukloniti sa liste klubova koje pratiš na stranici MOJI KLUBOVI. Lige koje pratiš uredi na stranici MOJE LIGE

Promo

Top Komentari

Chupy
Novinaru Čauševiću, nigdje nisi naveo gdje su se oglasili navijaci Rome. Trebao si napisati ovako, "ja mislim da navijaci Rome zeljno ocekuju Džekin povratak na teren".
25 7
Seva1956
Roma je skup glupana,staraca i neradnika. Džeko im je važniji od Palote.Džeko je institucija,da ga nema,trebalo bi ga izmisliti. Ne čekaju samo navijači njegov povratak,već i klub i igrači,čekaju da se Edin vrati i sačuva im obraz.Sad vidi Italija,a ne samo njihovi novinari,ko i kakav je naš DIJAMANT. Fala ti Bože ,što si nam ga dao.Još tvoja pleća mogu nositi i Romu i našu lijepu BIH.
15 1

NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora/ica, a ne nužno i stavove portala SportSport.ba te portal ne može i neće odgovarati za sadržaj tih kometara. Komentari koji sadrže vrijeđanja, psovanja i vulgaran riječnik mogu biti uklonjeni bez najave i objašnjenja, ali to ne obavezuje SportSport.ba da obriše sve komentare koji krše pravila. Čitanjem prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim uvjerenjima.

Oglasi