Florenzi navijačima: Vjerujte nam i odužit ćemo vam se
Foto: EPA

Oporavlja se od povrede

Florenzi navijačima: Vjerujte nam i odužit ćemo vam se

S. Bošković

Fudbaler Rome Alessandro Florenzi zamolio je sve navijače tima iz Rima da podrže tim i da vjeruju u transfer strategiju uprave. 

U ovom transfer roku redove Vučice su napustila već tri igrača, a to su Mohamed Salah, Leandro Paredes, te Antonio Rudiger. 

"Navijačima želim reći da podrže tim i vjeruju u transfer odluke", rekao je Florenzi, te dodao: 

"Prošle sezone su također bili skeptični, a mi smo pružili odlične rezultate. Vjerujte nam i odužit ćemo vam se", zaključio je 26-godišnji fudbaler. 

Potražite više informacija na temu Serie A:

Florenzi je u februaru povrijedio ligamente, te je propustio završnicu sezone, a ovih dana je ponovno počeo da trenira s ekipom.  

NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora/ica, a ne nužno i stavove portala SportSport.ba te portal ne može i neće odgovarati za sadržaj tih kometara. Komentari koji sadrže vrijeđanja, psovanja i vulgaran riječnik mogu biti uklonjeni bez najave i objašnjenja, ali to ne obavezuje SportSport.ba da obriše sve komentare koji krše pravila. Čitanjem prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim uvjerenjima.

Oglasi