Florenzi: Samo jedan igrač Rome nije vjerovao u čudo protiv Barcelone

Na kraju je sam bio junak

Florenzi: Samo jedan igrač Rome nije vjerovao u čudo protiv Barcelone

Edmir Škorić

Alessandro Florenzi se prisjetio povijesne utakmice Rome u Ligi prvaka protiv Barcelone.

Florenzi je sada u Valenciji na posudbi, ali nije ni sam siguran gdje će biti nakon što mu 30. juna istekne posudba.

"Trenutno sam u Valenciji i još nije jasno hoće li FIFA dozvoliti produženje posudbe nakon toga, jer mi istječe ugovor u junu, a sezona neće završiti ni do kraja jula", rekao je Florenzi.

Onda se podsjetio kako je Roma, nakon što je prvi meč izgubila s 4:1 od Barcelone, u revanšu napravila čudo i prošla dalje.

Potražite više informacija na temu Serie A:

„Nakon poraza od 4:1 u prvoj utakmici, nismo se osjećali pobijeđeno. Nešto je bilo čudno. U ekipi je bilo nas 25, a 24 su vjerovali da možemo proći. Jedini koji nije vjerovao b io je Kostas Manolas. On je zabio gol. Jedini koji nije vjerovao napravio je čudo", istakao je Italijan.

Roma je tada slavila s 3:0, a Manolas je glavom ovjerio prolaz rimskog kluba u polufinale, no tamo je ispala od Liverpoola.

Zaprati AS Roma, dodaj ga u MOJE TEME i ne propusti nijednu bitnu informaciju iz svog kluba. Klikni:
AS Roma Moje Teme
Ovaj ili neki drugi klub možeš dodati ili ukloniti sa liste klubova koje pratiš na stranici MOJI KLUBOVI. Lige koje pratiš uredi na stranici MOJE LIGE

Top Komentari

tuanzebe
kakva glupost od izjave ,znači kao igrač ekipe logicno je da si optimista ma kakav god rezultat bio ...
0 0

NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora/ica, a ne nužno i stavove portala SportSport.ba te portal ne može i neće odgovarati za sadržaj tih kometara. Komentari koji sadrže vrijeđanja, psovanja i vulgaran riječnik mogu biti uklonjeni bez najave i objašnjenja, ali to ne obavezuje SportSport.ba da obriše sve komentare koji krše pravila. Čitanjem prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim uvjerenjima.

Oglasi