Florenzi skoro u suzama napustio Rim: "Emotivno nisam spreman da pričam"

Karijeru nastavlja u Valenciji

Florenzi skoro u suzama napustio Rim: "Emotivno nisam spreman da pričam"

E. Čaušević

Alessandro Florenzi imao je veliku želju da do kraja karijere igra u dresu Rome, ali se to neće ostvariti.

Kapiten Rome će gotovo sigurno napustiti klub do kraja januarskog prelaznog roka i kako stvari stoje karijeru će nastaviti u dresu Valencije.

Ugledni novinar Gianluca Di Marzio večeras je uspio snimiti Florenzija koji je već na putu ka Valenciji. Desni bek Rome je očito shrvan što ga je klub odlučio poslati u Valenciju i nije mogao mnogo o tome pričati.

"Emotivno nisam spreman da pričam o tome. Šta da kažem navijačima Rome? Uh, postoji mnogo stvari koje želim da kažem, ali ne još", poručio je Florenzi.

Na njegovom licu se jasno moglo vidjeti da je razočaran što napušta Romu, te da se tu završava njegov san do kraja karijere nosi samo dres Vučice.

Potražite više informacija na temu Serie A:

Florenzi će u Valenciju na posudbu do kraja sezone, a španski klub će na ljeto imati šansu da otkupi njegov ugovor.

Florenzi gdm2.jpg

Zaprati AS Roma, dodaj ga u MOJE TEME i ne propusti nijednu bitnu informaciju iz svog kluba. Klikni:
AS Roma Moje Teme
Ovaj ili neki drugi klub možeš dodati ili ukloniti sa liste klubova koje pratiš na stranici MOJI KLUBOVI. Lige koje pratiš uredi na stranici MOJE LIGE

Top Komentari

amadeus21
Dobro nam došao majstore! Amunt Valencia!
2 4
Bulle
Jest i majstor, supljo gdje on igra, Spaleti ga par puta izveo iz igre zbog izlijetanja, ispali od Porta zbog njegove krivice...nije cudno sto grije klupu.
2 2

NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora/ica, a ne nužno i stavove portala SportSport.ba te portal ne može i neće odgovarati za sadržaj tih kometara. Komentari koji sadrže vrijeđanja, psovanja i vulgaran riječnik mogu biti uklonjeni bez najave i objašnjenja, ali to ne obavezuje SportSport.ba da obriše sve komentare koji krše pravila. Čitanjem prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim uvjerenjima.

Oglasi