Sprema se transfer bomba: Real Madrid spreman na sve da dovede Cityjevog dragulja

Hoće li doći do dogovora

Sprema se transfer bomba: Real Madrid spreman na sve da dovede Cityjevog dragulja

Esmer Oštraković

Mirror prenosi kako je Real Madrid započeo pregovore sa Manchester Cityjem oko transfera mladog veznjaka, Phila Fodena.

Iako veliki talenat, Foden se ove sezone nije naigrao, te je počeo samo pet utakmica u ovoj sezoni.

Navodno su u Real Madridu spremni da mu ponude mjesto u prvoj postavi, ali i jako veliku platu, a sve kako bi ga "oteli" iz Manchester Cityja.

Očekivalo se da će, nakon što je David Silva napustio Manchester City, upravo Foden preuzeti njegovu ulogu u ekipi, ali to se nije desilo.

Potražite više informacija na temu La Liga:

Veliko je pitanje koliko će Real Madrid morati izdvojiti novca kako bi doveo Fodena koji ima samo dvadeset godina.

Zaprati Real Madrid, dodaj ga u MOJE TEME i ne propusti nijednu bitnu informaciju iz svog kluba. Klikni:
Real Madrid Moje Teme
Ovaj ili neki drugi klub možeš dodati ili ukloniti sa liste klubova koje pratiš na stranici MOJI KLUBOVI. Lige koje pratiš uredi na stranici MOJE LIGE

Top Komentari

Mehinaldo
E cuj foden jel moguce da je ovo neko napisao hahahahahhahaha ja budala foden nekom pojacanje pa pratil ovaj novinar fudbal valjda si toliko inteligentan da mozes skontati ko moze biti pojacanje za real
0 5
IMPERATOR
Brahim Diaz nije ni priblizan kapacitet kao Foden. Diaz samo zna uzeti loptu i driblati samog sebe, okretati se oko svoje ose i u nedostatku snage izležavati se na terenu pokušavajući iscenirati prekršaj. Foden je nemjerljivo kvalitetniji i konkretniji igrač. Bio bi pojačanje za svaki tim na svijetu i bit će vrlo vjerovatno u skorije vrijeme.
4 1

NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora/ica, a ne nužno i stavove portala SportSport.ba te portal ne može i neće odgovarati za sadržaj tih kometara. Komentari koji sadrže vrijeđanja, psovanja i vulgaran riječnik mogu biti uklonjeni bez najave i objašnjenja, ali to ne obavezuje SportSport.ba da obriše sve komentare koji krše pravila. Čitanjem prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim uvjerenjima.

Oglasi

Najnovije vijesti