Luka Modrić u Realu do juna 2022. godine!
Foto - Screenshot

Dogovoren nastavak saradnje

Luka Modrić u Realu do juna 2022. godine!

Midhat Šljivak

Luka Modrić dogovorio je uslove novog ugovora sa Real Madridom.

Ovo je sinoć objavila Marca i na naslovnici je veliki naslov 'Luka, ovo si zaslužio'.

Modrićev aktuelni ugovor sa Realom vrijedi do juna 2021. godine. Sjajne igre 35-godišnjeg veznjaka nisu mogle da ostano nezapažene i sa klubom je dogovorio saradnju do juna 2022. godine.

"Modrićevi nastupi posljedenjih mjeseci, zrelost vođenja ekipe i iskustvo, uvjerili su klub da ga zadrži. Hrvat je imao majstorske nastupe i potvrdio je koliko vrijedi Zinedineu Zidaneu", piše Marca.

Novi ugovor neće biti bogat kao dosadašnji, ali novac u ovoj fazi karijere Luki nije bitan. Potvrdio je to jer je odbijao bbrojne bogate ponude.

Potražite više informacija na temu La Liga:

"Dobio je brojne ponude iz Katara i MLS-a. Njegova namjera je uvijek bila da ostane. Trenutno je najstariji u ekipi, ali su njegove igre među najboljima", piše Marca.

Luka će tako u Realu proslaviti i svoj 37. rođendan i vjerovatno završiti karijeru.

Zaprati Real Madrid, dodaj ga u MOJE TEME i ne propusti nijednu bitnu informaciju iz svog kluba. Klikni:
Real Madrid Moje Teme
Ovaj ili neki drugi klub možeš dodati ili ukloniti sa liste klubova koje pratiš na stranici MOJI KLUBOVI. Lige koje pratiš uredi na stranici MOJE LIGE

Top Komentari

Realist
Grande Luka
2 1

NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora/ica, a ne nužno i stavove portala SportSport.ba te portal ne može i neće odgovarati za sadržaj tih kometara. Komentari koji sadrže vrijeđanja, psovanja i vulgaran riječnik mogu biti uklonjeni bez najave i objašnjenja, ali to ne obavezuje SportSport.ba da obriše sve komentare koji krše pravila. Čitanjem prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim uvjerenjima.

Oglasi