Fonseca pričao o Ibrahimoviću i Džeki, a onda izgubio strpljenje s novinarima

"Igramo s Milanom, a ne samo s Zlatanom"

Fonseca pričao o Ibrahimoviću i Džeki, a onda izgubio strpljenje s novinarima

Endin Čaušević

Milan i Roma sutra igraju veliki derbi na San Siru u okviru petog kola italijanske Serije A.

Javnost na Apeninima danas piše da će to biti okršaj Edina Džeke i Zlatana Ibrahimovića koji se sutra po prvi put sastaju na fudbalskom terenu. Na današnjoj press konferenciji Paulo Fonseca je pričao u Ibri, ali je poručio da on nije jedini opasan u ekipi Milana.

"Ibrahimović je veliki profesionalac jer da nije takav sigurno ne bi igrao na ovakvom nivou sa 39 godina. Sigurno da će tehnički i taktički ovo biti jako interesantan meč jer obje ekipe žele da dođu do pobjede. Naš cilj je da dokažemo da smo sjajan tim", rekao je Fonseca i dodao.

"Nema potrebe da toliko pričamo o Ibrahimoviću. Roma sutra igra protiv Milana, a ne samo protiv Zlatana Ibrahimovića. Ovaj tim ima još dosta opasnih igrača i ne smije nam fokus biti samo na njemu".

Potražite više informacija na temu Serie A:

Fonseca je na kraju otkrio i svoje favorite što se tiče ovosezonske borbe za Scudetto.

"Za mene su tu Juventus i Inter glavni favoriti, pa tek ostali timovi. Mi želimo da imamo dobru sezonu, ali titula nam sada nije glavni cilj".

Zaprati AC Milan, dodaj ga u MOJE TEME i ne propusti nijednu bitnu informaciju iz svog kluba. Klikni:
AC Milan Moje Teme
Ovaj ili neki drugi klub možeš dodati ili ukloniti sa liste klubova koje pratiš na stranici MOJI KLUBOVI. Lige koje pratiš uredi na stranici MOJE LIGE

NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora/ica, a ne nužno i stavove portala SportSport.ba te portal ne može i neće odgovarati za sadržaj tih kometara. Komentari koji sadrže vrijeđanja, psovanja i vulgaran riječnik mogu biti uklonjeni bez najave i objašnjenja, ali to ne obavezuje SportSport.ba da obriše sve komentare koji krše pravila. Čitanjem prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim uvjerenjima.

Oglasi