Edin Džeko na naslovnici Corriere dello Sporta, ali ovaj put sa Zlatanom Ibrahimovićem

Najava derbija

Edin Džeko na naslovnici Corriere dello Sporta, ali ovaj put sa Zlatanom Ibrahimovićem

Edmir Škorić

Ugledni italijanski sportski list Corriere dello Sport je dio nedjeljne naslovnice posvetio i derbiju koji se igra u ponedjeljak navečer.

Milan koji se nalazi u sjajnoj formi u ponedjeljak dočekuje Romu, koja je također "živnula" u posljednje vrijeme nakon nešto slabijeg otvaranja sezone. Nema sumnje da nas čeka još jedan zanimljiv duel, a Serija A ionako postaje iz sezone u sezonu sve interesantnija.

Zlatan Ibrahimović će predvoditi Rossonere, a s druge strane - Edin Džeko. Corriere dello Sport piše da će to ujedno biti i prvi duel Ibre i Džeke.

Obojica su istinski lideri svojih ekipa, veliki majstori i nije ni čudo što ih je Gazzetta posebno istakla u najavi derbija koji se igra na San Siru.

Potražite više informacija na temu Serie A:

Zaprati AC Milan, dodaj ga u MOJE TEME i ne propusti nijednu bitnu informaciju iz svog kluba. Klikni:
AC Milan Moje Teme
Ovaj ili neki drugi klub možeš dodati ili ukloniti sa liste klubova koje pratiš na stranici MOJI KLUBOVI. Lige koje pratiš uredi na stranici MOJE LIGE

Top Komentari

Penderinos
Može Ibra za sebe reci da je bog, ali je dzekson zato za rimljane Jupiter
3 1
BetonskiMozgovi
Jedva sam ih našao na naslovnoj..
3 0

NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora/ica, a ne nužno i stavove portala SportSport.ba te portal ne može i neće odgovarati za sadržaj tih kometara. Komentari koji sadrže vrijeđanja, psovanja i vulgaran riječnik mogu biti uklonjeni bez najave i objašnjenja, ali to ne obavezuje SportSport.ba da obriše sve komentare koji krše pravila. Čitanjem prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim uvjerenjima.

Oglasi