Fonseca nakon meča pričao o Džeki i Mayoralu: "Sve zavisi od utakmice i protivnika"

Portugalac o napadačima

Fonseca nakon meča pričao o Džeki i Mayoralu: "Sve zavisi od utakmice i protivnika"

Endin Čaušević

Fudbaleri Rome danas su na svom terenu pobijedili Udinese sa 3:0 u meču 22. kola Serije A.

Edin Džeko je i današnji meč počeo s klupe za rezervne igrače, a Paulo Fonseca mu je šansu dao u drugom poluvremenu. Prvi napadač trenutno je Borja Mayoral, ali se Španac danas baš i nije proslavio.

Nakon utakmice Fonseca je govorio o Mayoralu, ali i Džeki jer je novinare zanimalo da je li Španac u ovom trenutku bolji od Dijamanta da igra od prve minute.

"To su dvojica različitih napadača. Zavisi od utakmice i protivnika ko će igrati. Istina je da Borja može utrčati u prostor i raditi dosta za tim, ali u drugom poluvremenu je bilo važno da uvedem Džeku jer smo bili pod pritiskom. Moram reći da Džeko radi isti posao i da su obojica odigrali dosta dobro", rekao je Fonseca.

Potražite više informacija na temu Serie A:

Poznato je da je Džeko izgubio mjesto u startnoj ekipi zbog sukoba s Fonsecom, ali mnogi vjeruju da će se bh. reprezentativac uskoro vratiti tamo gdje mu je i mjesto, a to je u vrhu napada Vučice.

Zaprati AS Roma, dodaj ga u MOJE TEME i ne propusti nijednu bitnu informaciju iz svog kluba. Klikni:
AS Roma Moje Teme
Ovaj ili neki drugi klub možeš dodati ili ukloniti sa liste klubova koje pratiš na stranici MOJI KLUBOVI. Lige koje pratiš uredi na stranici MOJE LIGE

Top Komentari

Plavipuž
Obrni, okreni al ti Fonseca letiš na kraju sezone a Dzeko ostaje... pa na birou za zaposljavanje demonstriraj autoritet i silu
5 0

NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora/ica, a ne nužno i stavove portala SportSport.ba te portal ne može i neće odgovarati za sadržaj tih kometara. Komentari koji sadrže vrijeđanja, psovanja i vulgaran riječnik mogu biti uklonjeni bez najave i objašnjenja, ali to ne obavezuje SportSport.ba da obriše sve komentare koji krše pravila. Čitanjem prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim uvjerenjima.

Oglasi