Fonseca nakon poraza od Sassuola kritikovao sudije u Italiji

Trener Rome poručio

Fonseca nakon poraza od Sassuola kritikovao sudije u Italiji

E. Čaušević

Fudbaleri Rome proteklog vikenda doživjeli su poraz na gostovanju protiv Sassuola (4:2) u meču 22. kola Serije A.

Vučica je odigrala očajno prvo poluvrijeme nakon kojeg je Sassuolo vodio sa 3:0. Kada su se gosti počeli vraćati u meč stvari je otežao Lorenzo Pellegrini koji je u 69. minuti dobio crveni karton.

Zanimljivo da su igrači Rome dobili čak sedam žutih kartona u ovoj utakmici što je posebno naljutilo trenera ove ekipe Paula Fonsecu. Portugalac je osuo paljbu po sudijama, te poručio da je Roma na meti arbitara na Apeninima.

"Vjerujem da smo malo na meti sudija. Protiv Sassuola nismo izgubili zbog sudije i to da se razumijemo. Međutim, ne volim pričati o greškama, ali mi je teško shvatiti kako moji igrači dobijaju toliko žutih kartona", rekao je Fonseca i dodao.

Potražite više informacija na temu Serie A:

"Gledao sam dosta utakmica u Italiji i sudije nikada nisu iste. Jednostavno nisu na istoj talasnoj dužini i stvarno mi nije nikako jasno zbog čega je to tako".

Zaprati AS Roma, dodaj ga u MOJE TEME i ne propusti nijednu bitnu informaciju iz svog kluba. Klikni:
AS Roma Moje Teme
Ovaj ili neki drugi klub možeš dodati ili ukloniti sa liste klubova koje pratiš na stranici MOJI KLUBOVI. Lige koje pratiš uredi na stranici MOJE LIGE

Top Komentari

kljuc22
Dobrodosao
0 0

NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora/ica, a ne nužno i stavove portala SportSport.ba te portal ne može i neće odgovarati za sadržaj tih kometara. Komentari koji sadrže vrijeđanja, psovanja i vulgaran riječnik mogu biti uklonjeni bez najave i objašnjenja, ali to ne obavezuje SportSport.ba da obriše sve komentare koji krše pravila. Čitanjem prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim uvjerenjima.

Oglasi

Najnovije vijesti