Italijani se pitaju šta su Džeko i Fonseca pričali nakon meča: Čuli su samo jednu riječ...

Kapiten Vučice nije bio zadovoljan

Italijani se pitaju šta su Džeko i Fonseca pričali nakon meča: Čuli su samo jednu riječ...

Iza Rome je još jedan vrlo loš vikend. 

Ekipa je nastavila da igra toplo - hladno što pokazuje poraz od Sassuola 4:2, a takvi rezultati prekipjeli su kapitenu Edinu Džeki koji nije štedio saigrače nakon utakmice.

"Stalno im govorim, dajte mi loptu. Trenutno ne dobijam previše lopti od njih", rekao je Džeko i nastavio:

"U prvom poluvremenu protiv Sassuola nismo bili tim na nivou Serije A. Sviđa mi se što igramo fudbal sa dosta posjeda lopte, ali ako dvojica ili trojica ne rade posao na vrhunskom nivou, onda nam mogu stvoriti probleme. Niko od nas nije bio na nivou, posebno u prvom dijelu. Nadam se da ćemo što prije zaboraviti ovaj meč i da ćemo već protiv Bologne osvojiti tri boda. Drugog izbora nemamo".

Džeko je odmah nakon meča prišao treneru Paulu Fonseci i pričao s njim, a to su 'uhvatile' i kamere. Nakon susreta Fonseca je rekao kako mu je Džeko prišao i poručio da ne ide prema sudijama kako bi se raspravljao s njima jer nije pravi trenutak.

Corriere dello Sport prenosi da je Džeko po tom pitanju poručio sljedeće: "Nisam mu rekao ništa osebno".

Isti izvor se tu ne smiruje pa i dalje pokušava pročitati Džeki s usana šta je poručio Fonseci, a uspjeli su na kraju doći do jedne riječi.

Potražite više informacija na temu Serie A:

"U stvari, prilikom pregledavanja televizijskog snimka, čini se da igrač tri puta izgovara riječ 'nekoliko'. Nekoliko čega?", pita se Corriere dello Sport.

Da spomenemo i ljepšu stranu ovog susreta. Džeko je bio jedan od dvojice strijelaca za Romu, a to mu je bio ukupno 100. gol u dresu Vučice. Trenutno je u ovoj sezoni na 10 golova u Seriji A, a uz to ima i tri u Evropa ligi.

Zaprati AS Roma, dodaj ga u MOJE TEME i ne propusti nijednu bitnu informaciju iz svog kluba. Klikni:
AS Roma Moje Teme
Ovaj ili neki drugi klub možeš dodati ili ukloniti sa liste klubova koje pratiš na stranici MOJI KLUBOVI. Lige koje pratiš uredi na stranici MOJE LIGE

Promo

Top Komentari

Plavi_Strumf
nekoliko amatera u Romi, grant je to rekao
11 2
Mele
Zlatan ce za pola sezone ako se ne povrijedi dati 15 golova sigurno, ili vise..Malo od Dzeksona, treba oko 25 da daje po sezoni bar...
0 5

NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora/ica, a ne nužno i stavove portala SportSport.ba te portal ne može i neće odgovarati za sadržaj tih kometara. Komentari koji sadrže vrijeđanja, psovanja i vulgaran riječnik mogu biti uklonjeni bez najave i objašnjenja, ali to ne obavezuje SportSport.ba da obriše sve komentare koji krše pravila. Čitanjem prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim uvjerenjima.

Oglasi