Fonseca odgovorio Lukakuu: Džeko, Mayoral i Mkhitaryan su među pet najboljih napadača na svijetu

Portugalac u svom stilu

Fonseca odgovorio Lukakuu: Džeko, Mayoral i Mkhitaryan su među pet najboljih napadača na svijetu

E. Čaušević

Fudbaleri Rome sutra igraju na svom terenu protiv Torina utakmicu 12. kola italijanske Serije A.

Roma je u prošlom kolu u gostima deklasirala Bolognu i sigurno je da u dobrom raspoloženju dočekuju meč protiv Torina. Danas je održana i press konferencija, a medijima se obratio i Paulo Fonseca.

Portugalac je poručio da mu nije jasno zbog čega je jedino ovaj meč na rasporedu u četvrtak, a ne večeras kada se igra većina utakmica.

"Ne razumijem zašto jedino mi igramo u četvrtak. Imamo manje od 72 sata pred naredni meč. Svi ostali igraju danas i to mi baš nije jasno", rekao je Fonseca.

Potražite više informacija na temu Serie A:

Jedno od pitanja za Fonsecu bilo je da prokomentariše izjavu Romelua Lukakua koji je nedavno izjavio da vjeruje da je među pet najboljih napadača na svijetu. No, Fonseca baš i nije saglasan s tim.

"Za mene su Džeko, Mayoral i Mkhitaryan među pet najboljih napadača na svijetu i to je sve što ću da vam kažem".

Zaprati AS Roma, dodaj ga u MOJE TEME i ne propusti nijednu bitnu informaciju iz svog kluba. Klikni:
AS Roma Moje Teme
Ovaj ili neki drugi klub možeš dodati ili ukloniti sa liste klubova koje pratiš na stranici MOJI KLUBOVI. Lige koje pratiš uredi na stranici MOJE LIGE

Top Komentari

felix__27
Bilbija bolji od Mayorala
4 3
DamirT
Cuj Mayoral.Covjek prvu ozbiljniju sezonu u karijeri igra trenutno.
2 0

NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora/ica, a ne nužno i stavove portala SportSport.ba te portal ne može i neće odgovarati za sadržaj tih kometara. Komentari koji sadrže vrijeđanja, psovanja i vulgaran riječnik mogu biti uklonjeni bez najave i objašnjenja, ali to ne obavezuje SportSport.ba da obriše sve komentare koji krše pravila. Čitanjem prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim uvjerenjima.

Oglasi