8

Komentari (8)

JointUnion87
Da li ovako razmišlja @Pajver kad ode u Međunožje? Laži, laži i opet laži. Ili i dalje misli da je Hurvat?
Pajver
hahhhaaaaaa reče poturica koji izmisli naziv za sebe da je ko nekakav bošnjak. Jbg
JointUnion87
K nozi, magarac ;)))
Malmi_Suomi
K nozi MAGARČINO neotesana. A i tebe i koji te DEBIL napravio na tuki. Maloumniče bezobrazni i odvratni.
user1604155860
Jeli ovo sportska stranica ili neka stranica za izlivanje mrznje i gluposti.Dodjite pameti omladino moja draga stace vam te gluposti.Navijajte za koga hocete i koga volite ali glupo je druge vrijedjati.Samo malo postovanja i samo postovanja bice nam svima bolje.Lijep sportski pozdrav za sve navijace svijeta.
JointUnion87
Evo ga i pacifista :)
Malmi_Suomi
Ti user " nesto" ... prvo pročitaj šta takozvani Croat piše i što vrijeđa sve što je iz BiH čak i na nacionalnoj osnovi pun mržnje pa onda piši tako. Pozzz
emanuelmacron
Nemoj vrijedjat care ,svako ima strasljivi narod kukavice,pa i Bosna.Oni su nasi koliko god koprcaju i hoce da su nesto drugo.Mi smo njih spasili od srba da ih ne isti**** , a oni su bjezali iza nas se krili i pravili neke grupice(HVO) i da bi mogli krasti hranu u konvojima sto je nama dolazila. Care moj to su pickice al neka nasi su i mi ce moi uvijek cuvat niko njih nece osim nas.
Ostalo još 1500 karaktera

NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora/ica, a ne nužno i stavove portala SportSport.ba te portal ne može i neće odgovarati za sadržaj tih kometara. Komentari koji sadrže vrijeđanja, psovanja i vulgaran riječnik mogu biti uklonjeni bez najave i objašnjenja, ali to ne obavezuje SportSport.ba da obriše sve komentare koji krše pravila. Čitanjem prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim uvjerenjima.

Najnovije vijesti