Fonsecinoj sreći nije bilo kraja kad je Džeko produžio

Trener Rome otkrio

Fonsecinoj sreći nije bilo kraja kad je Džeko produžio

Admin Čaušević

Roma će novu sezonu Serije A otvoriti domaćim mečom protiv Genoe, napad Vučice na Olimpicu će predvoditi Edin Džeko. 

Iako je tokom cijelog prijelaznog roka viđen kao novi fudbaler Intera, Džeko je produžio ugovor s Romom do 2022. godine.

Kada je popularni Dijamant stavio potpis sreći Paula Fonsece nije bilo kraja. Trener rimskog kluba je na pressici pred sutrašnji meč kazao da ga Džekin ostanak čini i više nego sretnim.

"Veoma sam sretan zbog Džekinog ostanka, ali moram priznati da sam od prvog dana vjerovato u njegov ostanak".

"Njegovo produženje ugovora me evidentno čini zadovljnim jer je to bila moja želja. Stvari su se odvijale tako da su na kraju imale pozitivan ishod."

Potražite više informacija na temu Serie A:

"Radi se o veoma važnom igraču za nas i njegov ostanak ne čini zadovoljnim samo mene već sve", rekao je Fonseca.

Džeko je odradio odličnu predsezonu, postigao je nekoliko golova i nema dileme da će u predstojećoj sezoni biti udarna igla Vučice.

Zaprati AS Roma, dodaj ga u MOJE TEME i ne propusti nijednu bitnu informaciju iz svog kluba. Klikni:
AS Roma Moje Teme
Ovaj ili neki drugi klub možeš dodati ili ukloniti sa liste klubova koje pratiš na stranici MOJI KLUBOVI. Lige koje pratiš uredi na stranici MOJE LIGE

NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora/ica, a ne nužno i stavove portala SportSport.ba te portal ne može i neće odgovarati za sadržaj tih kometara. Komentari koji sadrže vrijeđanja, psovanja i vulgaran riječnik mogu biti uklonjeni bez najave i objašnjenja, ali to ne obavezuje SportSport.ba da obriše sve komentare koji krše pravila. Čitanjem prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim uvjerenjima.

Oglasi