10

Komentari (10)

Mele
Zna covjek sta mu treba, vezni igrac. ne mogu Alaba i Kimmich da igraju veznjake kad nijedan nisu ni blizo dobrog veznjaka na terenu.svedjanin je dobar, ali ipak ulazi u godine, nije kvalitet za Bayern, dok austrijanac je vrlo dobar, nebi ga Klopp trazio da nije vidio snagu i sposobnost na terenu.
Bajernovac
kakve su tarabe dovodili ovi bi bili idealni za nas,,,Toliso je panj kao Sar Costa i slicni ,,veze bigdje,
zevs
ako šljivak napiše nešto to je tako i o tome se ne raspravlja
makelele
Samo Mukiele dolazi u obzir, inace Upamecano je dovoljan
zvjezdan10
Ne provaljujte se. Baš će Forsberga da traži, pa taj mu ni u Leipzigu više nije bio starter, više je sa klupe ulazio. Bio je starter prije 2 godine.
Len
Pa sto i u Bayernu bi Forsberg na klupi sjedio tamam za manjih utakmica da se odmore ovi standardni a nije los igrac. Sabitzer izuzetno zahvalan igrac.
zvjezdan10
Odgovorio bi ti ali ne mogu, jer mi glupi algoritam ovog sajta poručuje da linkovi u tekstu nisu dozvoljeni, iako ništa osim čistog kulturnog teksta napisao nisam.
MethodMan
Jbt I meni to ide na živce ja pišem text po sata i nmg ga objaviti fol link
Len
Ma drug nista od ovog nije tacno nijedan Njemacki medij nije prenio ovu vijest. Sem da trazi Mukielea i jos dva igraca malo manje paoznatih van Bundeslige. Ovdje se samo pise da im dan ne propadne ...hehe
Ostalo još 1500 karaktera

NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora/ica, a ne nužno i stavove portala SportSport.ba te portal ne može i neće odgovarati za sadržaj tih kometara. Komentari koji sadrže vrijeđanja, psovanja i vulgaran riječnik mogu biti uklonjeni bez najave i objašnjenja, ali to ne obavezuje SportSport.ba da obriše sve komentare koji krše pravila. Čitanjem prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim uvjerenjima.