Fotografija dana: Mourinhova poruka kritičarima

Posebni utišao kritčare

Fotografija dana: Mourinhova poruka kritičarima

Edmir Škorić

Manchester United je danas u derbiju protiv Tottenhama slavio s 1:0. 

United je na Old Traffordu stigao do vrijedne pobjede nad jednim od rivala u borbi za  titulu. Anthony Martial je bio čovjek odluke za Crvene vragove, a Mourinho je imao prigodnu poruku za sve one koji su osporavali njega i njegove momke.

Jer, poznato je da su na Otoku dosta pisali o svađi Mourinha i igrača, određenim nesuglasicama u svlačionici nakon poraza od Huddersfielda, ali je Portugalac samo šutio i nije želio da komentariše navode tamošnjih novinara.

No, kada je njegov tim danas u velikoj utakmici slavio pobjedu, Mourinho je stavio prst preko usta i jasnom gestikulacijom poručio kritičarima da ušute. 

Potražite više informacija na temu Premier league:

NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora/ica, a ne nužno i stavove portala SportSport.ba te portal ne može i neće odgovarati za sadržaj tih kometara. Komentari koji sadrže vrijeđanja, psovanja i vulgaran riječnik mogu biti uklonjeni bez najave i objašnjenja, ali to ne obavezuje SportSport.ba da obriše sve komentare koji krše pravila. Čitanjem prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim uvjerenjima.

Oglasi

Najnovije vijesti