Mourinho u budućnosti želi nešto drugačiji posao

Preuzima reprezentaciju?

Mourinho u budućnosti želi nešto drugačiji posao

Portugalski stručnjak Jose Mourinho godinama unazad važi za jednog od najboljih trenera u svijetu fudbala.

Mourinho se prvi put proslavio 2004. godine kada je sa Portom uspio da osvoji Ligu šampiona. Kasnije je isti uspjeh ponovio sa Interom, a sa Real Madridom i Chelseajem je osvajao nacionalna prvenstva. Sada sjedi na klupi Manchester Uniteda s kojim je prošle sezone osvojio Evropa ligu, a u intervju za Soccer AM Tubes je istkao da u budućnosti želi voditi neku reprezentaciju. 

Bilo bi veoma zanimljivo vidjeti Josea na klupi neke od reprezentacija, a u prošlosti se naravno najviše pominjalo kako bi mogao preuzeti Portugal. Naravno, mnogi smatraju da on ne želi preuzeti Portugalce zbog lošeg odnosa sa Cristianom Ronaldom, ali to su samo špekulacije. 

Osim toga, Posebni ima važeći ugovor sa Unitedom na tri sezone, a vjerovatno će ga u narednim mjesecima i produžiti. Dakle, ne treba u skorije vrijeme očekivati njegov odlazak iz klupskog fudbala, ali svakako da će se to jednog dana desiti. 

NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora/ica, a ne nužno i stavove portala SportSport.ba te portal ne može i neće odgovarati za sadržaj tih kometara. Komentari koji sadrže vrijeđanja, psovanja i vulgaran riječnik mogu biti uklonjeni bez najave i objašnjenja, ali to ne obavezuje SportSport.ba da obriše sve komentare koji krše pravila. Čitanjem prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim uvjerenjima.

Oglasi

Najnovije vijesti

Najčitanije iz kategorije