Fotografija koja dovoljno govori o Zlatanu Ibrahimoviću

Nevjerovatne fizičke predispozicije

Fotografija koja dovoljno govori o Zlatanu Ibrahimoviću

Midhat Šljivak

Dolaskom u LA Galaxy Zlatan Ibrahimović je izazvao pravu pometnju u američkoj MLS ligi.

Bez ikakve dileme, sjajni švedski napadač je prvo ime fudbala u SAD-u i prema njemu apsolutno svi imaju veliko poštovanje.

Iako mu je gotovo 37 godina i iako je izašao iz serije nezgodnih povreda, Ibrahimović još uvijek posjeduje zaista fantastične akrobatske sposobnosti.

To je potvrdio i sinoć u duelu protiv Atalante. Iako je Galaxy poražen sa 0:2, Ibrina akrobatska fotografija na kojoj sa visoko podignutom nogom u zraku prima loptu izazvala je dosta pažnje.

Ovo je svakako dokaz da Ibrahimović još uvijek posjeduje zaista fantastične fizikalije i da ćemo ga na terenu gledati barem još nekoliko godina.

Ibra je ranije izjavio da mu je treniranje borilačkih sportova u mladosti dosta pomoglo i u fudbalu i to je još jednom pokazao.

Zaista impresivno primanje lopte.

NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora/ica, a ne nužno i stavove portala SportSport.ba te portal ne može i neće odgovarati za sadržaj tih kometara. Komentari koji sadrže vrijeđanja, psovanja i vulgaran riječnik mogu biti uklonjeni bez najave i objašnjenja, ali to ne obavezuje SportSport.ba da obriše sve komentare koji krše pravila. Čitanjem prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim uvjerenjima.

Oglasi