Fotografija na kojoj Leao gleda Ibrahimovića hit na Twitteru

Kakav pogled...

Fotografija na kojoj Leao gleda Ibrahimovića hit na Twitteru

E. Čaušević

Fudbaleri Milana u subotu su u gostima pobijedili Cagliari sa 2:0 u meču 19. kola Serije A.

Rossoneri su konačno uspjeli da oduševe svoje navijače i osvoje tri boda na teškom gostovanju. Protiv Cagliarija briljirao je iskusni Zlatan Ibrahimović koji je uspio postići prvi gol od povratka u Milan.

Također, veoma dobar meč odigrao je i Brazilac Rafael Leao koji je čini se ostvario dobar odnos s Ibrom. Leao je ranije izjavio da mu je Ibrahimović uvijek bio idol, te da želi od njega što više naučiti.

Nakon meča jedna od fotografija na kojoj Leao gleda Ibrahimovića postala je hit, a istu je čak na svom Twitter profilu podijelio i ovaj mladi ofanzivac Rossnera.

Potražite više informacija na temu Serie A:

"Nađite sebi djevojku koja će vas gledati kao što Leao gleda Zlatana", piše u opisu fotografije.

Zaprati AC Milan, dodaj ga u MOJE TEME i ne propusti nijednu bitnu informaciju iz svog kluba. Klikni:
AC Milan Moje Teme
Ovaj ili neki drugi klub možeš dodati ili ukloniti sa liste klubova koje pratiš na stranici MOJI KLUBOVI. Lige koje pratiš uredi na stranici MOJE LIGE

Promo

Top Komentari

Lafo
Momak uopšte ne gleda u Ibrahimovića, barem ne na ovoj fotografiji
5 0
nijepoznat
Zlaja King
1 0

NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora/ica, a ne nužno i stavove portala SportSport.ba te portal ne može i neće odgovarati za sadržaj tih kometara. Komentari koji sadrže vrijeđanja, psovanja i vulgaran riječnik mogu biti uklonjeni bez najave i objašnjenja, ali to ne obavezuje SportSport.ba da obriše sve komentare koji krše pravila. Čitanjem prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim uvjerenjima.

Oglasi