Begović na ljekarskom!

Na korak od potpisa za Milan

Begović na ljekarskom!

A. Čaušević

Asmira Begovića od potpisa za Milan dijele sitnice. 

Begović će u drugom dijelu dio ove sezone biti član Milana. Nakon što su tu vijest jučer prenijeli italijanski mediji danas stižu i potvrde s Apenina.

Iskusni Trebinjac je jutros stigao u Milano gdje će obaviti ljekarski pregled, a nakon toga ga čeka i potpis ugovora.

Begović je jutros stigao u kliniku Madonnina, a njegov dolazak nije uspio promaći brojnim italijanskim novinarima.

Kao što je i jučer najavljeno bh. čuvar mreže u redove evropskog velikana stiže na posudbu i na San Siru će se zadržati do kraja sezone.

U Milanu već igra Rade Krunić, tu je i Zlatan Ibrahimović, a s dolaskom Begovića bosanski bi mogao postati "drugi" jezik u svlačionici Rossonera.

Zaprati AC Milan, dodaj ga u MOJE TEME i ne propusti nijednu bitnu informaciju iz svog kluba. Klikni:
AC Milan Moje Teme
Ovaj ili neki drugi klub možeš dodati ili ukloniti sa liste klubova koje pratiš na stranici MOJI KLUBOVI. Lige koje pratiš uredi na stranici MOJE LIGE

Top Komentari

Strucnjak12345
E moj Begovicu, mi hebemo mater prosineckom sto ne branis, a ti se zadovoljavas da budes rezervna opcija u nekadašnjem velikanu, danas prosječnom italijanskom klubu
4 12
Bulle
Covjek sebi trazi poso, platu boli ga *****a sto ti psujes Prosineckom.Sretno Begovicu da se vratis u repku aBd.
8 2

NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora/ica, a ne nužno i stavove portala SportSport.ba te portal ne može i neće odgovarati za sadržaj tih kometara. Komentari koji sadrže vrijeđanja, psovanja i vulgaran riječnik mogu biti uklonjeni bez najave i objašnjenja, ali to ne obavezuje SportSport.ba da obriše sve komentare koji krše pravila. Čitanjem prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim uvjerenjima.

Oglasi

Najnovije vijesti