Fotografija s Krunićem u centru pažnje istovremeno i obradovala i rastužila navijače Milana

U svemu nađu nešto dobro

Fotografija s Krunićem u centru pažnje istovremeno i obradovala i rastužila navijače Milana

E. Škorić

Milan i Juventus sinoć su na San Siru odigrali utakmicu bez golova.

Milan je na momente pokazivao da je u ovom trenutku zasluženo ispred Juventusa na tabeli, ali u drugom dijelu kao da je nedostajalo odlučnosti izabranicima Stefana Piolija, ali i snage, pa je više izgledalo kao da bi Juventsu mogao prvi do gola.

Ostalo je 0:0, igrači Milana su djelovali tužno, igrači Juventusa sretno zbog osvojenog boda.

Fotografija na kojoj Rade Krunić i Alexis Saelemaekers u nekom stanju očaja gledaju prema igračima Juventusa koji se grle i slave bod zapravo je među navijačima Milana okarakterisana kao "slika i prilika trenutnog stanja".

Ne tako davno Milan je bio u teškoj situaciji, Juventus je dominirao Serijom A, ali čini se da su se stvari uveliko promijenile, pa se igrači Milana ne zadovoljavaju remijem protiv najtrofejnijeg italijanskog tima.

Potražite više informacija na temu Serie A:

Milan je trenutno na trećem mjestu sa 49 bodova, koliko ima i drugoplasirani Napoli, dok vodeći Inter ima 53 boda i utakmicu manje od spomenutih timova. Četvrta je Atalanta sa 43 boda, Juventus peti sa 42 boda i još uvijek izvan zone klubova koji imaju grupnu fazu Lige prvaka u svojim rukama ili nogama.

Klubovima u Evropi slijedi 14 dana pauze, a nakon toga Milan će imati žestok okršaj s ljutim rivalom Interom i taj meč mogao bi u mnogome otkriti ili starog novog prvaka Italije.

Zaprati AC Milan, dodaj ga u MOJE TEME i ne propusti nijednu bitnu informaciju iz svog kluba. Klikni:
AC Milan Moje Teme
Ovaj ili neki drugi klub možeš dodati ili ukloniti sa liste klubova koje pratiš na stranici MOJI KLUBOVI. Lige koje pratiš uredi na stranici MOJE LIGE

Top Komentari

Labile
Čuj slave bod, igrači se međusobno pozdravili kao što to obično i rade svi saigrači na svijetu bez obzira na krajnji rezultat
3 5
Barberez9
Dodajmidatidodam 2
1 0

NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora/ica, a ne nužno i stavove portala SportSport.ba te portal ne može i neće odgovarati za sadržaj tih kometara. Komentari koji sadrže vrijeđanja, psovanja i vulgaran riječnik mogu biti uklonjeni bez najave i objašnjenja, ali to ne obavezuje SportSport.ba da obriše sve komentare koji krše pravila. Čitanjem prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim uvjerenjima.

Oglasi