Fotografija sa susreta Crvena zvezda - Partizan obilazi svijet

Stigla čak i do Bleacher Reporta

Fotografija sa susreta Crvena zvezda - Partizan obilazi svijet

Fudbaleri Crvene zvezde i Partizana danas su u Beogradu igrali finale Kupa Srbije.

Bio je ovo vrlo zanimljiv meč dva velika rivala koji je na kraju pripao crno-bijelima koji su slavili rezultatom 1:0.

Jedini gol na susretu postigao je Bojan Ostojić u 14. minuti susreta kojim je svom timu donio četvrtu uzastopnu titulu u Kupu.

Nakon pogotka navijači Partizana, popularni Grobari, 'zapalili' su južnu tribinu stadiona Rajko Mitić, a fotografija koja je napravljena u tom trenutku polako obilazi čitav svijet.

Stigla je čak i do američkog Bleacher Reporta koji je očigledno ostao oduševljen atmosferom koju su napravili Grobari pa je na zvaničnom Twitter kanaalu podijelio fotografiju uz opis: "Zamislite da u ovim uslovima igrate fudbal".

Top Komentari

Horacije
Još da su grobari pa haj, crvene se zastave...
9 2
starmac
Divljina i nikad se nece opametiti.
2 1

NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora/ica, a ne nužno i stavove portala SportSport.ba te portal ne može i neće odgovarati za sadržaj tih kometara. Komentari koji sadrže vrijeđanja, psovanja i vulgaran riječnik mogu biti uklonjeni bez najave i objašnjenja, ali to ne obavezuje SportSport.ba da obriše sve komentare koji krše pravila. Čitanjem prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim uvjerenjima.

Oglasi