Iz Crvene zvezde otkrili ko će ih voditi sljedeće sezone

Brojna imena se spominjala, ali...

Iz Crvene zvezde otkrili ko će ih voditi sljedeće sezone

Na klupi Crvene zvezde i naredne sezone će biti Vladan Milojević, saopštio je sportski direktor kluba Mitar Mrkela.

Pod Milojevićevim vodstvom crveno-bijeli su u proteklom periodu napravili velike stvari, kako u ligi, tako i na evropskoj sceni, a sjajni rezultati nisu prošli nezapaženo i ime ovog stručnjaka sve češće se dovodilo u vezu s azijskim klubovima.

Očekivalo se da će azijski milioni i posao u mnogo manjem stresnom okruženju na kraju dovesti do Milojevićevog odlaska iz Crvene zvezde, međutim sve dileme oko njegove budućnosti na kraju je otklonio sportski direktor kluba Mitar Mrkela.

„Informacije o statusu Milojevića su stare. On ostaje trener crveno-bijelih“, jasan je bio Mrkela.

Milojević se tako, očito, dogovorio sa rukovodstvom Crvene zvezde da odradi i posljednju godinu svog ugovora u kojoj će pokušati da se vrati u Ligu šampiona.

Potražite više informacija na temu Super liga Srbije:

Sjajni stručnjak je od povratka u Crvenu zvezdu prije dvije godine osvojio dvije titule prvaka, stigao je do šesnaestine finala Evropske lige i izborio grupnu fazu Lige šampiona ove sezone.

Kroz trenersku karijeru je ranije vodio Panionios, Omoniju, Čukarički i Javor.

NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora/ica, a ne nužno i stavove portala SportSport.ba te portal ne može i neće odgovarati za sadržaj tih kometara. Komentari koji sadrže vrijeđanja, psovanja i vulgaran riječnik mogu biti uklonjeni bez najave i objašnjenja, ali to ne obavezuje SportSport.ba da obriše sve komentare koji krše pravila. Čitanjem prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim uvjerenjima.

Oglasi