Fotografija Suareza i Coutinha iz tunela Anfielda naljutila navijače Liverpoola

Jasno je šta ih čeka večeras na terenu

Fotografija Suareza i Coutinha iz tunela Anfielda naljutila navijače Liverpoola

E. Čaušević

Fudbaleri Liverpoola i Barcelone večeras igraju revanš utakmicu polufinala Lige prvaka.

Liverpool će sigurno pred prepunim Anfieldom večeras ugostiti katalonski klub i nadati se čudu jer su u prvoj utakmici prošle sedmice poraženi u Barceloni s visokih 3:0.

Mnogi se pitaju kako će navijači Redsa dočekati večeras Luisa Suareza i Philippea Coutinha koji su nosili dres engleskog kluba. Suarez je otišao na lijep način, ali je izazvao bijes prošle sedmice kada je slavio gol protiv Liverpoola.

Coutinho će gotovo sigurno dobiti zvižduke jer nije baš na lijep način napustio Anfield. Atmosferu je dodatno "zakuhala" i fotografija koju je objavila Barcelona.

Naime, Suarez i Coutinho su se u tunelu Anfielda slikali pored grba Liverpoola, te sigurno nisu ni očekivali da će dobiti tako negativne komentare od strane navijača engleskog kluba.

Fotografija FC Barcelona.

Kvote za utakmicu Liverpoola i Barcelone iznenadile fudbalsku javnost

Što se tiče večerašnje utakmice kvote u kladionicama su itekako zanimljive. Mnogi su očekivali da će možda mala prednost biti na strani Barcelone zbog pobjede od 3:0, ali to nije slučaj.

Sigurno da kvota na pobjedu Barcelone odavno nije bila tako velika, pa čak ni kada igraju protiv najvećeg rivala Real Madrida na Santiago Bernabeu.

Potražite više informacija na temu Liga prvaka:

No, ovaj put kvote su poprilično različite, te je kvota na pobjedu Liverpoola znatno manja. Međutim, naravno da je kvota na tim koji prolazi dalje dosta manja u koristi Barce zbog pobjede u prvom meču.

U bogatoj ponudi kladionice MOZZART možete pogledati kvote za ovaj meč i to na OVOM linku. Podsjećamo, revanš meč Liverpoola i Barcelone igra se večeras od 21 sat na Anfieldu.

Zaprati Liverpool, dodaj ga u MOJE TEME i ne propusti nijednu bitnu informaciju iz svog kluba. Klikni:
Liverpool Moje Teme
Ovaj ili neki drugi klub možeš dodati ili ukloniti sa liste klubova koje pratiš na stranici MOJI KLUBOVI. Lige koje pratiš uredi na stranici MOJE LIGE

Top Komentari

MirzaBarucic
Jedu vnago navijaci Liverpula. Ne znam sta ocekuju!?
0 0

NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora/ica, a ne nužno i stavove portala SportSport.ba te portal ne može i neće odgovarati za sadržaj tih kometara. Komentari koji sadrže vrijeđanja, psovanja i vulgaran riječnik mogu biti uklonjeni bez najave i objašnjenja, ali to ne obavezuje SportSport.ba da obriše sve komentare koji krše pravila. Čitanjem prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim uvjerenjima.

Oglasi

Najnovije vijesti