5

Komentari (5)

FreedomBH
Zalosno od cega se sve pravi prica. Ovo je UPS narudzba,nikakva selidba i sranja. Strasno svaka cast novinari? mene je stid vas.
Śmeker007
Upravo tako ovo je UPS haha
DonnieBrasco
Covjek unosi kutije u kucu, mozda ce mu se Suarez doseliti?? Salu na stranu, kao navijac Barce, zaista boli ovo na koji nacin su tretirali Suareza i doveli do toga da Messi bjezi iz kluba. Strasna uprava :(
LOLLOL
Ovo me podsjeca na situaciju sa Jerry Krausom i Jordanom osim sto Bartomeu nije zasluzan ni za sta dobro u Barci. Kao sto kazes jako bolno je ovo gledati a uskoro cemo gledati i nemoguce Messija protiv Barcelone. Uzas
ryan.giggs
Pita li iko kako su svi oni tretirali navijače Barcelone? Nakon Liverpoola, Bayerna, gdje su svi ti kapiteni? U mišije rupe. Izvire samo kad ih se kritikuje ili kad treba popraviti platu od preko 20 mil evra.
Ostalo još 1500 karaktera

NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora/ica, a ne nužno i stavove portala SportSport.ba te portal ne može i neće odgovarati za sadržaj tih kometara. Komentari koji sadrže vrijeđanja, psovanja i vulgaran riječnik mogu biti uklonjeni bez najave i objašnjenja, ali to ne obavezuje SportSport.ba da obriše sve komentare koji krše pravila. Čitanjem prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim uvjerenjima.